Téli csodavilág a Chanel kifutóján

2019. március 06.
A divatház ismét teátrális díszlet közé álmodta meg a legújabb kollekciót, amely egy hófödte mesevilágba kalauzol el minket.

Ha ezeket a darabokat hordhatjuk, jöhet fagy, de még hóvihar is. A Chanel-ház mindig grandiózus díszletek között mutatta be a kollekcióját a párizsi divathét keretein belül. A mostani, 2019-es őszi-téli kollekció egy alpesi síparadicsomba, a Chanel Gardenia-ba kísér minket és egyben a ház nemrégiben elhunyt kreatív vezetőjére, Karl Lagerfeld előtt is tiszteleg, aki imádta a havat.

A ház kedvenc modelljei, és korábbi arcai is mind-mind a kifutóra léptek, ahogy Penélope Cruz is tette. A sípályák és hütték királynői egészen biztosan így fognak öltözni: bőroverallok, sikkes pelerinek, melegen tartó kardigánok alól kivillanó pliszék és fodros gallérok, valamint az elmaradhatatlan kockás szövetek. Mindezt dominánsan fekete-fehérben: egyszerre olvadunk bele a kristálytiszta hóba és idézzük meg a kandallók kormának sötétjét. A gyöngysort és a csillogást pedig a legnagyobb hideg közepette sem adjuk fel!

Kattints a galériára a kedvenc darabjainkért!

9 fotó megtekintése

Fotó: Profimédia – Red Dot