Ugyanolyan cipőnk lehet, mint Mihalik Enikőnek

2019. április 06.
Öt nemzetközileg ismert fashion influencer öt európai országból alkotja a DEICHMANN 2019-es tavaszi-nyári cipőkollekciójának új trendcsapatát.

A #spreadthelook sztárjai a német „It girl” Melina Martin mellett olyan nemzetközi influencerek, mint Leomie Anderson Angliából, Kim Lianne Ausztriából, Marta Lozano Spanyolországból és Noor de Groot Hollandiából.

A kampány magyarországi arca Mihalik Enikő topmodell, aki kiválasztotta a #spreadthelook kollekcióból a kedvenceit. A fashion témában otthonosan mozgó gyönyörű modell stílustippekkel megfűszerezve folyamatosan mutatja majd be a cipőket.

A kollekció öt trendtémát foglal magában, amelynek darabjai a tavaszi-nyári szezon slágerei lesznek. A chunky sneakerek sportos retro stílusban és a játékos statement sneakerek szívecskés, virágos és horgonyos mintákkal abszolút mindenkihez és minden stílushoz illenek. A sikkes megjelenésről az állatprintes és metálfényű pántos szandálok, illetve a leopárd- és kígyóbőrmintás nyári körömcipők gondoskodnak. A feltűnő platform talpú és szegecses applikációkkal díszített papucsok a nyári outfitek tökéletes kiegészítői.

A #spreadthelook cipők és Mihalik Enikő kedvence 2019 áprilisától elérhetőek minden DEICHMANN üzletben, illetve a www.deichmann.com oldalon.