A női összefogás ihlette a Studio Julianne és a Nana’s közös kollekcióját

2019. május 13.
A két márka hisz abban, hogy kiteljesedni csak önmagunk felvállalásával lehet, így bátran léptek egy nagyot, és megalkották a kapszulakollekciójukat. Az együttműködést a hasonló stílus és a közös értékek szülték: a limitált kiadású STUDIO JULIANNIE X NANA’S táskákat májustól vásárolhatjuk meg a márkaüzletben és online.

„Nap mint nap dolgozunk azon, hogy nőként, egyedül is megálljuk a helyünket és lendületes, új projekteket hozzunk létre. Szerintünk a Girl Power nem közhely, hanem egy közös érték, amiből valóban inspirációt meríthetünk. Szeretnénk, ha a STUDIO JULIANNIE táskák és a NANA’S ruhák viselői mind megéreznék, mekkora erő van a női összefogásban. A kollekció minden egyes darabját ez ihlette”– mondják a lányok.

A mindkét márkára jellemző letisztult stílust egy-két izgalmas részlettel dobták fel az alkotók. Ilyen például a multifunkcionális Travel Bag övtáskák kígyóbőr mintás öve vagy a Party Bag szegecses, kígyóbőr mintás kézpántja is.

4 fotó megtekintése

A Wedding Bag formája klasszikus, színe kifinomult, csodásan passzol egy légies ruhához. Estére ugyanezt a fazont feketében képzelte el két márka: a Party Bag, merész kézpántjával tökéletes kiegészítője lesz a nyári éjszakának.

A Travel Bag fekete lakk és a púderrózsaszín övtáskákat elsősorban a hétköznapokra lehet tökéletes választás, de a bőr szépsége, és a különleges részletek miatt az elegáns alkalmi ruhák mellett is megállják a helyüket.

8 fotó megtekintése

„Hiszünk abban, hogy amink van, azt érdemes megosztani másokkal is, így a Lotus by NANA’S jótékonysági estre is készültünk egy rendkívüli darabbal, amelyet először a divatbemutatón csodálhattok meg. A lótuszos táskából származó bevétel 10%-át az I. számú Gyermekgyógyászati Klinikának, a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekklinikának ajánljuk fel” – nyilatkozta a két márka.

A STUDIO JULIANNIE x NANA’S limitált kollekcióját a STUDIO JULIANNIE webshopban, a NANA’S márkaüzletben és webshopban szerezhetitek be.

NANA’S márkaüzlet: 1061 Budapest, Székely Mihály utca 8.