Elle Fanning Cannes-i szettjeinél gyönyörűbbeket keresve sem találhatnánk

2019. május 24.
Dior, Gucci, Valentino és még sorolhatnánk: Elle Fanning dizájnercsoda öltözékei mindent vittek Cannes-ban.

A színésznő történelmet írt azzal, hogy az idei 72. Cannes-i Filmfesztivál legfiatalabb zsűritagja, hiszen a bájos, éteri szépségű Elle Fanning csupán 21 éves. Bár ha abból indulunk ki, hogy 2 éves kora óta színészkedik, majdnem két évtizednyi tapasztalat van a háta mögött. A titulus pedig nem is csupán az életkora miatt nagy szó, de a női hangok és a kisebbségek kirekesztésével joggal vádolható filmes szakma miatt is, hiszen a pozíciója igencsak felelősségteljes és befolyásos.

A premiereken természetesen mindenki igyekszik a lehető legjobb formáját hozni, hiszen bármikor bárkit lencsevégre kaphatnak. De annak ellenére, hogy a ragyogó, ezüstösen csillogó ruhák trendje hódít, idén Cannes-ban Elle Fanning csakis a saját stílusát követi. Persze a filmvetítéseket exkluzív partik is kísérik, így szinte egy repülőgépnyi ruhatárra lehet szüksége Fanningnek, de megéri, az öltözete minden egyes alkalommal makulátlan.
A púderrózsaszín vitathatatlanul az ő színe! A nyitóeseményen és a The Dead Don’t Die vetítésén a színésznő egy gyönyörű Gucci-ruhát viselt, amely kifogástalanul kiemelte Elle hamvas bőrét és törékeny alakját. A film egyébként júniusban kerül a hazai mozikba és Adam Driver, Tilda Swinton és Selena Gomez mellett Bill Murray is szerepet kapott ebben a zombis alkotásban.

Egy másik nagy kedvencünk az a volumenekkel habkönnyen játszó, bájos virágmintás, fodros, mélyen dekoltált Valentino-estélyi, amelyet pedig a Les Miserables, vagyis a Nyomorultak vetítésén viselt. Elle Fanningnél tökéletesebb tavasztündért sem találnánk, hála a haját ékesítő virágkoszorúnak.

A legnagyobb morajlást pedig minden bizonnyal az a Prada-ruha váltotta ki, amelyben a fiatal színésznő elájult egy vacsora alkalmával, ugyanis túl szűk volt az adott darab. Dakota Fanning, a színésznő testvére sietett segítségére.

Az egyik kedvenc szettünk tőle az a fekete-fehér Dior öltözék, amelyhez egy tüllrengeteg, fekete szoknya, egy romantikus, áttetsző, elöl óriási masniban megkötött blúz és egy izgalmas, fekete kalap tartozik – maga a hollywoodi Cannes-i glamúr megtestesülése! A szett elkészítéséhez gondoltátok volna, hogy több mint 400 órára volt szükség? A színésznő a Volt egyszer egy Hollywood premierjére viselte ezt a finom öltözéket, amely az 1950-es éveket és a Dior New Lookját idézi meg.

Kattints a galériára még több képért az összes Elle Fanning által viselt, gyönyörű szettért!

8 fotó megtekintése

Fotó: Profimédia – Red Dot, Getty Images