Mesés nyári szoknyakollekcióval erősít a celeni

2019. június 26.
A celeninél egyre jobban növekszik az egyedi megrendelések száma, legfőképpen az esküvői szezonban. Ezért Cselényi Eszter a celeni márka tulajdonosa úgy döntött,  2019- ben bemutat egy limitált kollekciót.

„Ahogy a báli szezonban, úgy a nyári kerti partikon, esküvőkön is szeretnénk az emberek életébe visszahozni a békebeli hangulathoz társuló “felöltözős” megjelenés életérzését.”– mondja a celeni. A limitált szoknyakollekcióval elérhetővé tette a márka az egyediséget, és ezzel arra szeretne sarkallni mindenkit, hogy idén nyáron öltözzön itthon készült ruhákba, bármilyen eseményre is kapott meghívást.

6 fotó megtekintése

A szoknyakollekció minden egyes darabja állítható derékmegoldással készült, mely megalkotásában nagyon fontos szempont volt, hogy egyik testalkat se érezze, hogy számára nem előnyösek a kollekció darabjai. Kétféle anyagvilágot használt a márka: a merev és ezáltal nagyvilági, fodros sziluettet, illetve puha viszkózt, mely finoman körbelengi viselőjét. A viszkóz és a pamut egyaránt nagyon kellemes viselet nyáron.

A kollekció csak maxi szoknyákat tartalmaz, melynek egyszerű az oka. Az ilyen típusú szoknyákat könnyedén lehet kombinálni ruhatár többi, már meglévő darabjával.

6 fotó megtekintése

Fotók: Ana Szabo Photography

Vásárlás: celeni.hu