Kate Upton mesteri szabású, pöttyös szettje a teltebb keblűek kedvence lesz

2019. augusztus 15.
Elsőre rizikósnak tűnik, de mégis telitalálat: ki mondta, hogy ne viselhetnének telt keblűek pöttyös, izgalmas szabású felsőrészeket?

Úgy tűnik, idén nyáron hódítanak a fekete-fehér minták és az aszimmetrikus szabások a sztárok körében: Naomi Watts izgalmas premierruhája után most Kate Upton viselt egy szép öltözéket.

Nem olyan könnyű megfelelő felsőrészt választani, ha éppen teltebb keblekkel áldott meg minket a sors: a 27 éves amerikai plus-size modell, a színészkedéssel is kacérkodó Kate Upton, aki nem olyan régen ment férjhez (persze gyönyörű ruhában) viszont nagyon szép példát hozott a minap. A retróláz újraéledésével a pöttyös outfitek az idei év slágerei, nem kérdés! A modell a New York-i WWHL stúdiót hagyta el ebben az aszimmetrikus, kebleit kiemelő és a derekát karcsúsító, pöttyös felsőrészben, amelyhez egy szűk szabású, elegáns fekete nadrágot és ezüst, hegyes orrú cipőt viselt. A felsőrész hosszított megoldása pedig egyértelműen nyújtja optikailag az alakját. Telt keblűek könnyen tanulhatnak tőle.

fotó: Profimédia – Red Dot