KREA diplomamunkák: Szudi Roberta

2019. szeptember 04.
A marieclaire.hu-n a következő hetekben a KREA végzős hallgatóinak munkáit ismerhetik meg az olvasók. Ezúttal Szudi Roberta Fashion Art Director and Manager szakán végzett alkotó munkáját nézhetjük meg közelebbről.

„A kiállítási anyagom a firenzei koncepciós üzlet, a Luisa Via Romának készített vizuális kommunikáció. A bolt koncepciója egyfajta olasz életérzésen alapul, mely magába foglalja a csillogást, a szenvedélyt és az élet ünneplését. Az esszém megírásakor és a boltnak készült divatfotózásakor is törekedtem átadni ezt az életstílust saját meglátásom szerint, figyelembe véve a 2020-as trendeket, valamint Luisa Via Roma márka esszenciáját” – mondta Roberta.

„A koncepció három karakter megjelenítésével mutatkozik meg: a határozott feleség, a hűtlen férj és az őt elcsábító fiatal, naiv lány. A női karakterek között átfedés van, mégis különböző módon jelenítik meg az általam bemutatott stílus – a pimasz, igéző lány az idő múlásával maga is egy magabiztos, vonzó feleséggé válna… Közös bennük a túlfűtöttség és a feltűnőség, valamint jelen van egy szándékosan “rossz” ízlés is, ami még inkább kiemeli a karakterek ízlésvilágát.”

17 fotó megtekintése

Alkotó: Szudi Roberta / Fashion Art Director & Manager szak

A diplomamunka címe:Passion has red lips

Konzulens tanár: Pálmai Angie art director

Közreműködők:

Fotó: Vágó Csaba / Smink: Kotormán Anna / Modellek: Kai Csicsai és Sophie VM, Oliver WAM

Helyszín: The Writer’s Villa