Kristen Stewart egy újból felhasznált Swarovski-kristályokból készült ruhát viselt

2019. november 19.
A színésznő egy fiatal, feltörekvő tervezőtől, Kevin Germanier-től választott egy nem csupán látványos, de fenntartható ruhát.

Kristen Stewart a napokban legújabb filmje, a Charlie angyalai Los Angeles-i premierjén szó szerint tündökölt egy látványos Kevin Germanier-ruhában: a hosszú ujjú miniruhát nemcsak a felső rész izgalmas kivágásai és a pántok teszik extrává, de az is, hogy teljesen újból felhasznált Swarovski-kristályokból készült.

Kevin Germanier neve könnyen ismerős lehet mindenkinek: a fiatal, svájci tervező az utóbbi években robbant be a divatszakmába fenntartható üstökösként. Egyike azoknak a dizájnereknek, akik a fenntartható divatnak azt az irányát képviselik, amely úgy sikkes, hogy nem látszik a „fenntarthatóság”, így a végeredmény nemcsak zöld, de maradéktalanul divatos is. A gyöngyök újrafelhasználásának ötlete még a Central Saint Martins-ben folytatott tanulmányai alatt jött számára, ugyanis jelképes áron tudott megvenni színhibás, ám még tökéletesen használható gyöngyöket – a dekoratív és egyben zöld felület pedig azóta a fiatal dizájner védjegyévé vált. Ennél szebb példát nem is találhatnánk arra, hogy ami valakinek szemét, másnak kincs: és a vörös szőnyegen is megállja a helyét egy így készült kreáció!

fotó: Getty Images