Sztármodellekkel ünnepel a Chanel

2020. július 06.
Exkluzív: a Chanel bemutatta legújabb Métiers d’art kollekcióját, amiben a divatház történetét ünnepli – és nem mellesleg csordultig van szupermodellekkel.

A Chanel divatház 2003 óta minden évben bemutatja Métiers d’Art kollekcióját, ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy műalkotás. A Chanel ezzel a kollekcióval tiszteleg azon műhelyek előtt, amelyek szaktudása és precíz munkája nélkül nem létezne francia luxus.

A kampányt Sofia Coppola rendezte, a képeket Melodie McDaniel készítette a párizsi rue Cambon 31-ben, abban az apartmanban, ahol Coco Chanel is lakott és alkotott. „Azok a régi show-k adták az ötletet, amiket a rue Cambon 31-ben tartottak. Elképesztő lehetett ilyen közelről látni a modelleket, és Coco tükör lépcsőházát, aminek látványa mindig izgalommal tölt el” – nyilatkozta Coppola.

A kampányra a legnevesebb modelleket kérték fel, Gigi Hadid mellett Mona Tougaard, Vittoria Ceretti, Rebecca Leigh Longendyke, Anna Ewers, Ola Rudnicka, Pan Haowen és Blesnya Minher ragyog abban a kampányban, amit Virginie Viard, a Chanel divatház kreatív igazgatója álmodott meg. A kollekcióban nemcsak az ő friss, jövőbe tekintő vízióját láthatjuk, de minden egyes alkotásban ott van Coco Chanel kézjegye.

A kollekció július 7-től lesz elérhető.

Kattints a fotóra a galériáért!

11 fotó megtekintése

Sztármodellekkel ünnepel a Chanel

chanel
Fotó megosztása:

Fotók: Chanel
Forrás: Fashionmagazine

Ezt már olvastad?