10 strandruha medencés bulikhoz és vízparti fövenyre

2021. június 22.
Horgolttól a lenvászonig, mutatjuk tippjeinket, milyen strandruhákat érdemes választani.

A vízparti divatozásnak nem csak a fürdőruha az alapkelléke, egy szép strandruha is jó, ha kéznél van. A pusztán praktikussági (és higiéniai) okok mellett, mint például, hogy nem ülünk fedetlenül, izzadtan a strandbüfé kerti székébe, ne tévesszük szem elől azt sem, e lenge textil is képes öltöztetni.

BONDI BORN

BONDI BORN

Hogyan válassz strandruhát?

Állj hozzá úgy, mintha szimplán nyári ruhát keresnél magadnak, csak esetében jöhetnek a full csipkés, áttört darabok, a horgolt csodák is.

  • A legfontosabb mégis az, milyen anyagból készült. Kerüld a műszálas holmikat, borzasztó érzés, mikor naptejtől ragadó testedre rátapadnak.
  • Legyen jól szellőző, lenge, (többnyire) nem túl komfortos bodycon ruciban nyomulni a vízparton.
  • Fazon tekintetében a minitől a maxiig, pántostól a kaftánig sokfélét választhatunk. Mérlegeld, melyikben érzed jól magad, illetve mennyire fontos, hogy fényvédő szerepe is legyen az öltözéknek. Ha ez utóbbi sarkalatos pont, válassz hosszabb fazont, olyat, aminek anyaga is sűrűbb szövésű.
  • A konkrét minta és szín tekintetében érdemes a fürdőruhádhoz passzolót vásárolni, és persze olyat, ami illik bőrtónusodhoz, saját színeidhez.
Missoni
3 fotó megtekintése

Strandruhabörze

Calzedonia 14 500 Ft

Oysho 9995 Ft

COS 49 €

Norma Kamali / netaporter.com 100,80 €

Reserved 7995 Ft

H&M 9295 Ft

Desigual / answear.hu 27 990 Ft

Zara 8995 Ft

Massimo Dutti 39 995 Ft

Women’secret 

Ezt olvastad már?