Megvadult a TikTok a szuperpraktikus táskáért

2022. október 20.
Aki használ TikTokot, biztosan belefutott már ebbe a látszólag semmi különös, az influenszerek körében mégis imádott darabba.

A közösségi médiának ma már elképesztő trendteremtő ereje van – különösen igaz ez a TikTokra, ahol ezúttal egy kifejezetten praktikus darabot kaptak fel. A Lululemon fekete övtáskája első ránézésre nem tűnik kifejezetten stílusos darabnak – inkább olyasmi, amit a szüleid lelkesen magukra vetnének egy külföldi nyaraláshoz. A könnyű, vízlepergető, poliészterből és nejlonból készült táska kifejezetten praktikus kiegészítő, amiben biztonságos, zárható zseb vigyáz a legfontosabb értékeidre.

lululemon-ovtaska-tiktok-trend

A TikTokon rengeteg különböző outfitben megmutatják az influenszerek a népszerű övtáskát, és a hatás nem maradt el: a táskát pillanatok alatt elkapkodták, és már a készletfrissítés óta is drámaian fogy. A kommentelők szerint nagyon hasznos, hogy a legfontosabb tárgyak – bankkártya, telefon, lakáskulcs, szőlőzsír – mindig kéznél vannak, ráadásul az övtáskával szabadabban is mozoghatunk, mint, mondjuk, egy hátizsákkal.

@shop_kirsten

no gatekeeping here besties. @lululemon typically restocks on tuesdays so make sure you’re stalking the site tmro⚡️

♬ original sound – Katrina | Fitness Coach

Az övtáskák egyébként jó pár éve visszatértek már a divatba, szóval mindenképpen érdemes lehet beruházni egybe – akár egy ennél jóval menőbb darabba is, TikTok ide vagy oda.

Forrás: PureWow Fotó: Lululemon

Olvass tovább!