Dominatrix stílusú pucérruhát húzott Anne Hathaway Berlinben

2023. február 18.
Anne Hathaway femme fatale időszakát éli. Az idei Berlini Filmfesztiválon egy pucérruhára hajazó fekete ruhakölteményben jelent a meg a vörös szőnyegen.
Anne Hathawy a Berlini Filmfesztiválon

Az ördög Pradát visel színésznője is részt vett a Berlini Filmfesztiválon, ahol mindenkit elkápráztatott bevállalós szettjével: egy fekete pucérruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A ruha ráadásul mindemellett erősen dominás hatást is keltett bőr elemeinek köszönhetően.

Anne Hathawy a She Came to Me című új filmjének premierjére érkezett. A 40 éves színésznő áttetsző ruháját a Valentino divatház álmodta meg:  az átlátszó pöttyös pucérruhát pedig fekete, masnikból álló bőrháló díszítette. Ehhez a szetthez a hosszú, fekete bőrkesztyű szinte kötelező darab volt.

Anne Hathawy a Berlini Filmfesztiválon

Anne Hathawy a Berlini Filmfesztiválon

De nem ez volt az első alkalom, hogy Anna Hathaway dominásra vette a figurát: alig pár hete történt, hogy a Paris Fashion Weeken dögös leopárdmintás ruhát húzott magára. 

Oka van, hogy Anne Hathaway mostanában egyre bevállalósabb az öltözködés terén. Tavaly mesélt róla a Vogue-nak adott interjúban, hogy már nem fél merész és szemet gyönyörködtető ruhakölteményekben megjelenni. 

Anne Hathawy a Berlini Filmfesztiválon

Anne Hathawy a Berlini Filmfesztiválon

„Amikor fiatalabb színésznő voltam, sok dolgot félelemből tettem, rettenesen izgultam azon, hogy mindent jól csináljak. Most már nem bánom, ha valamit rosszul csinálok – mondta. – Azt hiszem, már nincs tétje számomra. Szóval sokkal több örömömet lelem az öltözködésben.”

Forrás: Enews Fotó: Getty Images