Hatalmas volt a felháborodás egy ruha miatt az Oscar-gálán

2023. március 13.
Az énekes és dalszerző, Tems hatalmas felháborodást keltett ruhájával a 2023-as Oscar-gálán.

Hogyan lehet 2023-ban még mindig felháborodást kelteni egy ruhadarab miatt, amikor szinte már minden határt átlépett a kortárs divat és nincs olyan szinte a divatvilágban, hogy túl kihívó, túl harsány vagy éppen túl tabudöntögető? 

Hát úgy, ha valaki olyan ruhát visel, ami miatt a mögötte ülő közönség nem látja a színpadot… 

A 27 éves Tems Rihanna társszerzője volt az Oscar-jelölt Lift Me Up című dalával. Mégsem emiatt került az érdeklődés középpontjába. Nagy feltűnést az interneten azzal keltett, hogy megtalálta az egyetlen illetlen ruhadarabot, ami csak létezik egy Oscar-gálán. 

Tems ruhája miatt többek semmit nem láttak a gálából.

Tems ruhája miatt többek semmit nem láttak a gálából.

Tems ruhája csodaszép, de bosszantott másokat

A művésznő egy drámai fehér ruhát választott, hosszú uszállyal és hatalmas vállrésszel. Utóbbi izgalmas módon a feje köré tekeredett, ezzel egyfajta burkot vont az énekes körén. Az egyébként gyönyörű ruhadarab egy gálaműsorra nem szerencsés választás, hiszen ahogy leült, a mögötte ülők semmit sem láttak abból a gálából, amire minden művész egész életében vágyik.

Persze, ahogyan az lenni szokott, egy perc alatt beindult a mémgyár, sokan azzal viccelődtek a Twitteren, hogy Tems mögött ülni az Oscaron olyan, mintha egy elhúzott fehér függöny előtt követnéd a történéseket. Sokan bosszankodtak azon is, hogy miért nincs valamilyen dresscode arra vonatkozóan, hogy ne lehessen mások arcát eltakaró kiegészítőket vagy ruhadarabot hordani a gála alatt. 

 Fotó: Getty Images, Forrás: DailyMail