Ördög Nóra ebben a 8 meseszép estélyiben vezette a Dancing with the Stars-t

2023. december 05.
Ördög Nóra outfitjei rengeteg nőt inspirálnak, nem is véletlenül: fantasztikusabbnál fantasztikusabb ruhakölteményekben láthatják a nézők minden héten a TV2 különböző műsorának műsorvezetőjeként.
Ördög Nóra

Dancing with the Stars

Most lett vége a Dancing with the Stars műsornak, Nóra pedig összegyűjtötte, milyen szettekben köszöntötte a tévé előtt ülőket az elmúlt nyolc hétben. A fantasztikus estélyik stylingjáért Holdampf Linda felelt, a ruhakölteményeket Demeter Richárd tervező készítette, a smink Kis Réka, a haj pedig Radván Simon munkája.

„8 hétvége – 8 csodás outfit. Én mindegyiket imádtam! Ti melyiket szerettétek a legjobban?” – kérdezte követőitől az Instagramon Nóra. 

Ázsia Expressz

Nem ez az alkalom, hogy lapozós posztban összegzi egy műsor outfitjeit Ördög Nóra, legutóbb például az Ázsia Expressz idei évadának ruhakölteményeit gyűjtötte össze a műsorvezető. Az Ázsia Expresszben teljesen más oldalát tudta megmutatni ruhák terén is Nóra, mint például a Dancing with the Stars-adásban, ahol főként a csillogó, báli viseletek voltak fókuszban.

Nóra szerint sosem kapott még annyi megjegyzést a ruháira, mint idén az Ázsia Expressz adásai után, ez is bizonyítja, hogy ő és Holdampf Linda szuperül tudnak együtt dolgozni. Szebbnél szebb etnomintás egyberuhát viselt idén Nóra: 

Séfek séfe

A Séfek séfe műsoros szettjeit is büszkén mutatta meg Nóra a közösségi médiában: a reality során több stílusú szettet viselt, igazodva a versenyzők tematikus feladatához. Mutatunk néhány kiemelkedő szettet ebből a szériából is: 

Fotó: Central-archívum