Sharon Stone a nyár istennőjeként vonult végig Róma utcáin

2024. július 29.
Sharon Stone maga volt a megtestesült nyár istennője a sárga, valamint narancssárga színű ruhájában, amit Rómában viselt.
Sharon Stone mesés sifonruhában vonult végig Róma utcáin

Sharon Stone egy igazi stíluskirálynő, aki kifinomult eleganciával rendelkezik. Szombaton is csak úgy sugárzott, mikor Róma macskaköves utcáin lépdelt karöltve a fiával, Laird Vonne-nal útban hazafalé egy vacsoráról, amit a Dal Bolognese étteremben költöttek el, és a várakozó autójuk felé tartottak.

A 66 éves Sharon Stone mesésen festett a lágyan leomló sifonruhájában, amit látványos sárga és narancssárga paisley minta borított. A színésznő a kezében három szál vörös rózsát tartott, és megjelenését egy túlméretezett, rózsaszínű szemüveggel koronázta meg. A magas talpú szalmaszandálnak köszönhetően még karcsúbbnak és légiesebb tűnt, ahogy fia oldalán beragyogta az éjszakát. ITT találod róla a friss fotókat!

Sharon Stone és fia szemmel láthatóan nagyszerűen érezték magukat. Laird Vonne, aki májusban fejezte be a gimnáziumot, rettentően fess volt a talpig fehér szerelésében híres anyja oldalán. Sharon Stone még 2005-ben fogadta örökbe Laird Vonne-t, azután, hogy már volt egy örökbe fogadott fia. Első fiát, Roan Josephet az akkori férjével, Phil Bronsteinnel fogadták örökbe. A válás után érkezett Laird Vonne, majd 2006-ban Quinn Kelly.

A közelmúltban már egyszer sikerült elkápráztatnia Sharon Stone-nak Olaszországot, ugyanis meghívást kapott a Taormina Filmfesztiválra, hogy életműdíjat vegyen át. Már az első napon elvarázsolta a fotósokat a földig érő fehér Antonio Marras ruhában, amit a tervező nemcsak díszes rózsamintákkal, de egy kapucnival is feldobott.

Sharon Stone Antonio Marras ruhában

Sharon Stone Antonio Marras ruhában

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images