Sharon Stone könnyek között beszélt mentális problémáiról

2024. április 28.
Sharon Stone egy friss interjúban megrendítő őszinteséggel mesélt mentális problémáiról és „démonairól”, akikkel szembe kellett néznie.
Sharon Stone elvesztette a vagyona felét

Azt már jó ideje lehet tudni, hogy Sharon Stone-nak nagyon fontos a mentális egészség témája: egy ideje már a WHO-val is együttműködik, hogy minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a témára. A 66 éves Sharon Stone nemrégiben a Turkish Tea Talk with Alex Salmond műsorban adott interjút, ahol nemcsak őszintén megnyílt saját mentális problémáival kapcsolatban, de még érzelmeit is szabadjára engedte.

Az Elemi ösztön sztárja könnyek között árulta el, hogy ahogy a legtöbben, ő is „küzd a démonaival” és próbálja kitalálni, „hogyan kelhet fel újra és újra”, miután padlóra került. Sharon Stone arról beszélt, hogy a mentális egészséggel való központi, felülről jövő gondoskodáson túl nagyon fontos, hogy az emberek megtanuljanak maguk is odafigyelni a saját állapotukra – ebben segít, ha „azonnali megbocsátással” viseltetnek önmaguk felé.

Áldozatból segítő lett Sharon Stone

Sharon Stone aztán visszaemlékezett, amikor megkapta a Nobel-békedíjasok által odaítélt Peace Summit Awardot, amit a HIV és AIDS betegségekkel élő személyekkel kapott munkája elismeréseként kapott. „Ott álltam az utcán ezekkel az emberekkel. A saját életemet is kockára tettem volna értük. Megértettek engem, és én is őket” – mondta könnyek között Stone.

Az interjúban Sharon Stone azt is elárulta, hogy naponta több órát tölt festéssel, és hogy csak akkor térne vissza színészethez, ha tényleg nagyon fontos és jelentéssel bíró szerepet kínálnának neki. Sharon Stone-nak egyébként kijutott a nehézségekből az életben: a színésznő kilenc vetélésen esett át, sztrókot kapott és daganatot is találtak szervezetében. Nemrégiben annak kapcsán került a hírekbe, hogy testvére elveszítette 11 hónapos kisbabáját, majd nem sokkal később maga Sharon Stone testvére, Patrick Stone is meghalt.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images