Leesik az állad, ha megtudod, mennyibe kerül Blake Lively virágmintás ruhája

2024. augusztus 09.
Blake Lively az utóbbi időben kiérdemelte a Virágok Királynője címet az elképesztő ruhacsodáinak köszönhetően, és az It Ends With Us – Velünk véget ér londoni bemutatóján egy újabb meseszép és egyben méregdrága darabbal sokkolta a közönséget.
Blake Lively virágmintás ruhája egy vagyonba kerül

Az amerikai színésznő sajtókörúton van, és a legújabb filmjét, az It Ends With Us – Velünk véget ér romantikus drámát promotálja, ami hazánkban augusztus 15-én kerül a mozikba.

Az It Ends With Us – Velünk véget ér főhőse Lily – akit Blake Lively alakít –, egy virágbolt-tulajdonos, és egy bonyolult szerelmi háromszög közepén találja magát Ryle idegsebésszel és a középiskolás szerelmével, Atlasszal. De Ryle erőszakos kitörése miatt Lily Atlashoz fordul segítségért, miután újra kapcsolatba lépnek, amikor összefut vele egy étteremben, ahol a férfi dolgozik.

A film Colleen Hoover azonos című, és egyben legkelendőbb romantikus regényén alapul, ami 2016-os megjelenése után nagy sikert aratott az olvasók körében. Miután a főhősnek virágboltja van, így érthető, hogy Blake Lively miért bújik mindig szebbnél szebb virágmintás ruhákba.

Blake Lively virágmintás Tamara Ralph ruhája egy vagyonba kerül

Blake Lively virágmintás Tamara Ralph ruhája egy vagyonba kerül

A londoni premieren, az ODEON Luxe Leicester Square-en a 36 éves színésznő egy 30 000 GBP (kb. 13 879 798 Ft – a szerk.) értékű, ízlésesen testhezálló, földig érő Tamara Ralph ruhában jelent meg. Káprázatos virágminták – orchideák és cseresznyevirágok – díszítik a kristályhálós ruhát, aminek a leglátványosabb része a dekoltázs. A Blake Lively egy feltűnő skarlátvörös, tollas kabáttal tette teljessé az egyébként is látványos megjelenését. 

Blake Lively ruhája Tamara Ralph  2024/2025-ös őszi-téli couture kollekciójából származik, amit a nyár elején mutattak be Párizsban az haute couture divathéten. 

@marieclairehun

Ki várja már Blake Lively legújabb filmjét, a “Velünk véget ér”-t?🌺 #blakelively #itendswithus #colleenhoover #velünkvégetér

♬ original sound – Angy 🤍

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images