Ezek voltak Blake Lively legdögösebb ruhakölteményei

2024. január 29.
Blake Livelyt már-már divatikonként tartják számon, ami nem véletlen, hiszen ha a vörös szőnyegről van szó, káprázatos ruháival mindig leveszi a közönséget a lábáról. Az elmúlt évek során rengeteg stílusú ruhában láthattuk már, éppen ezért összeszedtük a kedvenceinket.
Blake Lively legdögösebb szettjei

Blake Livelyt, akit a Gossip Girlből csak Serena van der Woodsenként ismerhetünk, Hollywoodban igazi divatikonként tartják számon. Nem csoda, hiszen a 36 éves színésznő és mindemellett négygyermekes édesanya mindenkit elkápráztat, amikor a vörös szőnyegre lép. A színes, nőies és hercegnős ruháktól kezdve egészen az elegáns nadrágkosztümökig szinte mindenben csodásan mutat Blake Lively, az pedig csak a ráadás, hogy a színésznő saját maga szokta kiválasztani ruháit. Az elmúlt évek során Blake Lively számtalan stílusú ruhával kápráztatta el a közönséget, éppen ezért most elhoztuk néhány kedvencünket. 

1. Blake Lively Zuhair Murad ruhája a Vadállatok premierjén

Blake Lively Zuhair Murad ruhája a Savages premierjén

Blake Lively Zuhair Murad ruhája a Savages premierjén

2012-ben Blake Lively egy Zuhair Murad ruhában jelent meg a Vadállatok című filmLos Angeles-i premierjén. A testhez simuló, pánt nélküli ruha mellett a színésznő lágy hullámokkal, dús szempillákkal és vörös rúzzsal idézte meg a régi hollywoodi csillogást. 

2. Blake Lively Gucci ruhája

Blake Lively egy Gucci ruhában

Blake Lively a 2014-es Angel Ballon

Lively éppen várandós volt első gyermekével, amikor büszkén mutatta meg a vörös szőnyegen alakját egy testhezálló, sárga ruhában. Blake a Gucci kollekció ezen darabját 2014-ben viselte a New York-i Angel Ballon.

3. Blake Lively Versace ruhája a 2018-as Met-gálán

Blake Lively Versace-ruhája a 2018-as Met-gálán

Blake Lively Versace-ruhája a 2018-as Met-gálán

A színésznő a 2018-as Met-gálán úgy pózolt a vörös szőnyegen, mintha csak egy Disney-meséből lépett volna ki. Egyedi Versace ruhájával és a hozzá tartozó fejdíszével mindenkit levett a lábáról. 

4. Blake Lively Prabal Gurung ruhája a Free Guy premierjén

Blake Lively Prabal Gurung ruhája a Free Guy premierjén

Blake Lively Prabal Gurung ruhája a Free Guy premierjén

Csupa rózsaszínben jelent meg Blake Lively a Free Guy New Vork-i premierjén, és milyen jól tette. A különleges esemény alkalmából Prabal Gurung gyönyörű kivágott ruháját viselte, csillogó flitterekkel díszítve. 

5. Blake Lively Atelier Versace ruhája a 2022-es Met-gálán

Blake Lively Atelier Versace ruhája a 2022-es Met-gálán

Blake Lively Atelier Versace ruhája a 2022-es Met-gálán

A színésznő 2022-es Versace ruhája talán az eddigi legemlékezetesebb mind közül. Blake Lively egy egy csillogó rózsaszín arany ruhában, extravagáns masnival lépett szőnyegre. Mindezt Manhattan bonyolult építészete ihlette: a ruha tiszteletét fejezte ki az Empire State Building előtt.

Forrás: People Fotó: Getty Images