Meghan Markle ebben a gyönyörű ruhában támogatta Harry herceget az országjáráson

2024. augusztus 16.
Harry herceg országjárásához ezúttal felesége, Meghan Markle is csatlakozott, így az elkövetkezendő négy napot Kolumbiában fogják tölteni. Ezen alkalomra pedig a sussexi hercegné ruhatárából különleges darabok kerültek elő.
Meghan Markle ebben a gyönyörű ruhában támogatta Harryt

Habár Meghan Markle személyisége megosztó, a ruhatára már annál kevésbé. Ha ruhákról van szó, akkor kétségtelen, hogy a sussexi hercegnének remek ízlése van. Erre jó példa, amikor a fehér Oscar de la Renta ruhájában úgy ragyogott, akár egy menyasszony, vagy amikor a több mint kétmillió forintos ruhájában járta Beverly Hills utcáit. Bárhogy is legyen, mesterien ötvözi az egyszerű, de annál elegánsabb ruhadarabokat. 

Meghan Markle ezúttal ismét egy gyönyörű, rózsaszín ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt. Sussex hercege csütörtökön folytatta országjárását, ezúttal pedig felesége, a sussexi hercegné is elkísérte a kolumbiai bogotai Nemzeti Művészeti Központba. Meghan az alkalomra egy igazán különleges kolumbiai tervező, Johanna Ortiz jacquard ruháját választotta. A ruha összértéke 2150 dollár, azaz körülbelül 774 ezer forint. A ruha különlegessége, hogy a pántjai átalakíthatóak, így pánt nélkül, félvállasan, vagy boleróval is hordható. Meghan néhány apró kiegészítővel tette teljessé megjelenését, köztük egy Cartier nyaklánccal. 

Meghan Markle az országjáráson

Meghan Markle az országjáráson

Meghan Markle mellett Harry herceg is a letisztult megjelenés mellett döntött, éppen ezért az alkalomra egy kék inget, illetve egy bézs öltönyt kombinált. A sussexi herceg és hercegné összesen négy napot fog Kolumbiában tölteni. Meghan Markle a egy hivatalos bogotai rezidencián tartott találkozón szintén kitett magáért, ugyanis ekkor tengerészkék színű felsőt, illetve egy hozzá passzoló nadrágot viselt Veronica Beard kollekciójából. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images