Szexi, mégis elegáns – Ebben a ruhában érkezett meg Monica Bellucci a Velencei Filmfesztiválra

2024. augusztus 28.
Monica Bellucci mesterien ért ahhoz, hogyan ötvözze a szexi, de mégis elegáns megjelenést. Ezúttal párjával, Tim Burtonnel kapták lencsevégre a Velencei Filmfesztiválon.
Szexi, de mégis elegáns - Ebben a ruhában érkezett meg Monica Bellucci a Velencei Filmfesztiválra

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, hamarosan kezdetét veszi a Velencei Filmfesztivál, éppen ezért a mai napon már sok sztár landolt az eseménynek otthont adó Olaszországban. Nemrég például Angelina Jolie-t kapták lencsevégre, aki a filmfesztiválra már elhozta az őszt. Megjelenésével ugyanis bebizonyította, hogy nem csak ősszel lehet ballonkabátot viselni. 

Az Olaszországba érkező sztárok sorát az 59 éves Monica Bellucci és párja, Tim Burton folytatta. Kétségtelen, hogy Monica Bellucciból szinte minden képen árad a tőle megszokott elegancia. Ezt az eleganciát viszont mesteri szinten tudja a szexivel kombinálni, mondhatni már védjegyévé vált ez a stílus, ez pedig a mostani fotókon is remekül látszik. 

Monica Bellucci és Tim Burton a Velencei Filmfesztiválon

Monica Bellucci és Tim Burton a Velencei Filmfesztiválon

Monica Bellucci a könnyed elegancia jegyében egy fehér nadrágkosztümöt, illetve egy fekete, elegáns blúzt viselt Velencében. Megjelenését egy fekete napszemüveggel, illetve egy hozzá passzoló fehér bőrtáskával egészítette ki. Monica párjával, a 66 éves rendező-producerrel kéz a kézben vonultak és mi tagadás, nagyon jól néztek ki együtt. Tim Burton öltönyben, ingben, napszemüvegben jelent meg, amit egy kalappal egészített ki. 

A páros 2022 júliusában jegyezte el egymást, amely meglepetésként érte a filmvilágot: Monica Bellucci és Tim Burton több mint 10 év barátság után egymásba szerettek és úgy tűnik, azóta is hatalmas a szerelem kettejük között.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images