Monica Bellucci együtt pózolt 19 éves, csoda szép lányával

2024. február 09.
Monica Bellucci lánya, Deva Cassel pompás géneket örökölt. A 19 éves lány pont úgy ragyog, mint az édesanyja. Az anya-lánya páros nemrég egy közös fotót is megosztott, a kép alapján pedig láthatóan szoros kapcsolatot is ápolnak.
Monica Bellucci lánya

Deva Cassel pont olyna gyönyörő, mint az édesanyja! Monica Bellucci lánya 2004-ben született az akkori férjétől, Vincent Casseltől. A párnak van egy másik közös lánya is, Léonie, aki 2010-ben jött a világra.

Míg Léonie kerüli a reflektorfényt és inkább zárkózottabb maradt, Deva akkor került a nyilvánosság elé, amikor modellként édesanyja nyomdokaiba lépett. A most 19 éves lány máris komoly eredményeket tudhat magáénak: volt már a Vogue Italy címlapján édesanyja mellett, valamint egy hamarosan induló Netflix-sorozatban, a The Leopardban is szerepelni fog.

Két sikeres színész lányaként Deva a Gen V magazin tavaly novemberi számában elmondta, hogy sokat tanult a szüleitől – nemcsak az iparágról, hanem arról is, hogyan védje meg magát. „Megtanítottak arra, hogy mindig előre nézzek, mindig védjem magam, mindig legyek kedves. Van még sok minden más is, de a lényeg az, hogy megtanítottak arra, hogyan kezeljem a váratlan helyzeteket, és hogyan éljek a saját szabályaim szerint, miközben mindig tisztelem az embereket és a környezetet, amelyben vagyok.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) által megosztott bejegyzés

 

Deva egyre többször jelenik meg édesanyja oldalán fontos eseményeken – ez történt a minap is, ugyanis az anya-lánya páros a Cartier ékszermárka csillogó párizsi partiján vett részt. Az eseményről Monica Bellucci posztolt is néhány közös fotót az Instagram-oldalára, amelyeken egyszerűen káprázatosan néznek ki mind a ketten.

Anya és lánya láthatóan szoros kapcsolatot ápol egymással, a fiatal lány pedig remekül helytáll ebben a hihetetlen, azonban annál inkább zavarosabb szakmában. 2023 márciusában, mikor együttműködött francia Vogue-gal a párizsi divathéten, azt is elárulta, hogy ebben a városban nőtt fel. 

 

„Szerintem Párizs a világ egyik legszebb városa. Azt hiszem, hogy Párizson kívül máshol nem lehet jó croissant-t kapni.”

Forrás: People Fotó: Getty Images