Csobot Adél földöntúli látványt nyújtott a Sztárboxban – mint aki egy másik univerzumból érkezett

2024. október 07.
Vasárnap este Csobot Adél ismét üdítő színfolt volt a Sztárboxban, ahol újra ringbe szálltak a sztárok. Nemcsak a pörgős stílusával, de izgalmas megjelenésével is sikerült elkápráztatnia a nézőket.
Sztárbox: Csobot Adél lila ruhájára nincsenek szavak

Vasárnap este a Sztárbox című műsor második évadának hatodik részében véget értek a negyeddöntők is, így az est utolsó meccsén már a szuperdöntőbe jutás volt a tét. Könnyűsúlyban Sánta László és Pachert Balázs csapott össze, középsúlyban Király Viktor és Herceg Dávid, míg nehézsúlyban Pulai Imre és Noszály Sándor mutatta meg boxtudását.

Ahogy az lenni szokott, Csobot Adél beszélgetett a versenyzőkkel, aki szokásához híven, egy lélegzetelállító szerelésben közvetítette végig a Sztárboxot. Egy testhezálló, élénk lila, sötét árnyalatokban pompázó lila ruhát viselt, ami bizony szemernyi kétséget sem hagyott az emberben azzal kapcsolatban, hogy Csobot Adélnak csakugyan tökéletes alakja van.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

Már a Sztárbox előtt, az Instagramon is megvillantotta Csobot Adél a követinek, hogy mire kell készülniük és táncolva mutatta meg a hosszú ujjú, földig érő ruháját. A látványos szerelés kiválasztásában Flórián Kata stylist volt a segítségére, míg Radván Simon fodrász felelt a hajáért, végül Nógrádi Barbi gondoskodott Csobot Adél drámai sminkjéről.

A Sztárbox egyik korábbi adásában is káprázatos szettben jelent meg Csobot Adél. A műsorvezető akkor csillogó nadrágjában, rózsaszínű topjában és ragyogó ékszereiben táncolt a kamerának. A hatás nem maradt el, a kommentelők el voltak ragadtatva és volt, aki azt írta: „Adél, annyira csillogsz, mint egy gyémánt az égen.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

Fotó: Central archív