A 60 éves Monica Bellucci istennőként ragyogta be a vörös szőnyeget

2024. október 13.
A hétvégén a franciaországi Lyonban megrendezett Lumière Filmfesztivál igazán káprázatos pillanatokat tartogatott. A legendás Monica Bellucci ismét bizonyította, hogy hatvanévesen is ő a vörös szőnyeg egyik legnagyobb csillaga
Monica Bellucci Lumiere Filmfesztivál

Az olasz díva lenyűgöző barna estélyi ruhában lépett a fotósok hada elé, amely tökéletesen kiemelte formás alakját. A ruha elegáns szabása és a vállát szabadon hagyó megoldás igazán elbűvölő hatást keltett.

Monica Bellucci barna haját egyenesre vasalva viselte, sminkje pedig a természetes szépségét hangsúlyozta, egy csipetnyi drámaisággal. Az összhatás egyszerre volt klasszikus és sikkes. Az outfitjét egy csillogó barna clutch táskával és ezüst ékszerekkel tette teljessé, amely tökéletesen passzolt a visszafogott, de mégis fényűző stílushoz.

Monica Bellucci istennőként ragyogott a Lumiere Filmfesztiválon

Monica Bellucci istennőként ragyogott a Lumiere Filmfesztiválon

Monica Bellucci párja, a legendás rendező, Tim Burton sem maradt el mellette. A 66 éves filmkészítő fekete öltönyt viselt kék inggel, és igazán elegánsan mutatott a színésznő mellett. Kéz a kézben jelentek meg, ezzel is tanúsítva a köztük lévő harmóniát és szeretetet, amit már hónapok óta csodál a világ. 

Monica Bellucci és párja, a legendás rendező, Tim Burton

Monica Bellucci és párja, a legendás rendező, Tim Burton

A Lumière Filmfesztivál minden év októberében kerül megrendezésre Lyonban, a Lumière-fivérek, a filmkészítés úttörőinek városában. A fesztivál a klasszikus filmművészet előtt tiszteleg, és bemutatja a régi mesterművek felújított verzióit, valamint retrospektív vetítéseket és különleges tiszteletadást szervez a filmvilág legendáinak.

Monica Bellucci, aki nemrég a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztiválon is lenyűgözte a közönséget, ismét bebizonyította, hogy örök szépség és stílusikon.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images