Karcsúsító salátavacsora

2015. május 03.
Most hogy nyakunkon a bikiniszezon ideje lesz odafigyelni, hogy mi kerül este az asztalra. Egy könnyű saláta igazán jó választás, főleg ha rukkolából készül!

Sziasztok!

Ismét egy 5 hozzávalós, 5 perc alatt elkészíthető finomságot hoztam Nektek. Szóval nem lehet kifogás, hogy nincs időm a diétára!

A rukkola remek zsírégető, mert segít a szervezetből kimosni a hízásért felelős méreganyagokat. Rengeteg C-vitamint tartalmaz, és serkenti az anyagcsere folyamatokat is.

Ha finom mustáros ízét, édes paradicsommal, és sós prosciutto kombináljuk, akkor pedig egy igazán finom salátát kapunk.

Jó étvágyat hozzá!

Jucus

Rukkolás saláta prosciuttóval

Elkészítési idő: 5 perc

Hozzávalók (2 adaghoz):

– 20 dkg rukkola (előmosottat vegyél, hogy ne kelljen a mosással bajlódnod)
– 10 dkg prosciutto
– 3 dkg parmezán
– 10 szem koktélparadicsom
– 2 evőkanál olívaolaj

Szükséges eszközök:

– salátástál
– vágódeszka
– kés
– sajtvágó

Elkészítés:

Öntsd a salátástálba a rukkolát. Mosd meg a paradicsomokat, vágd negyedekbe és mehetnek ők is a tálba. A prosciuttot tépked bele a tálba. Öntsd rá az olíva olajat, és keverd jól össze. Tálaláskor a parmezánt egy sajtvágóval szeleteld a saláta tetejére!

További finom 5 hozzávalós salátavacsorákért kattints a blogomra!

Fotó és szöveg: Szabó Jucus

www.5hozzavalo.hu