Sziasztok!
Ismét egy 5 hozzávalós, 5 perc alatt elkészíthető finomságot hoztam Nektek. Szóval nem lehet kifogás, hogy nincs időm a diétára!
A rukkola remek zsírégető, mert segít a szervezetből kimosni a hízásért felelős méreganyagokat. Rengeteg C-vitamint tartalmaz, és serkenti az anyagcsere folyamatokat is.
Ha finom mustáros ízét, édes paradicsommal, és sós prosciutto kombináljuk, akkor pedig egy igazán finom salátát kapunk.
Jó étvágyat hozzá!
Jucus
Rukkolás saláta prosciuttóval
Elkészítési idő: 5 perc
Hozzávalók (2 adaghoz):
– 20 dkg rukkola (előmosottat vegyél, hogy ne kelljen a mosással bajlódnod)
– 10 dkg prosciutto
– 3 dkg parmezán
– 10 szem koktélparadicsom
– 2 evőkanál olívaolaj
Szükséges eszközök:
– salátástál
– vágódeszka
– kés
– sajtvágó
Elkészítés:
Öntsd a salátástálba a rukkolát. Mosd meg a paradicsomokat, vágd negyedekbe és mehetnek ők is a tálba. A prosciuttot tépked bele a tálba. Öntsd rá az olíva olajat, és keverd jól össze. Tálaláskor a parmezánt egy sajtvágóval szeleteld a saláta tetejére!
További finom 5 hozzávalós salátavacsorákért kattints a blogomra!
Fotó és szöveg: Szabó Jucus