Hozzávalók:
850 g tejföl
10-12 ek. házi eperlekvár (vagy másmilyen lekvár; bolti lekvárból kevesebb is elég, mert az édesebb)
ízlés szerint méz (én 1 evőkanállal tettem bele)
400-500 g négyszögletes keksz
A tejfölt és a lekvárt összekeverjük, megkóstoljuk, hogy mennyire édes, szükség esetén még több lekvárt és mézet teszünk még bele.
Egy kb. 20×30 cm-es tál alját kirakjuk keksszel úgy, hogy teljesen befedje, majd kenünk rá a tejfölös krémből ugyanolyan vastagságban, mint a keksz, erre újra kekszeket pakolunk, tejfölös krémet kenünk, és a rétegezést így folytatjuk addig, amíg el nem fogy a krém – a krémmel zárjuk a rétegezést.
Hűtőbe tesszük, legalább 4 órán át hagyjuk puhulni, de legjobb, ha előző nap készítjük el, és egy éjszakát tölt a hűtőben a süti.
Tipp: Ha van friss gyümölcs otthon, díszíthetjük vele a tetejét.
A további csábító fotókért és a teljes posztért kattintsatok IDE!