A Marie Claire Bistro egy különleges esemény, amely nemcsak kulináris élményeket nyújt, hanem lehetőséget ad arra is, hogy gondolatébresztő beszélgetések részese legyél. A Marie Claire március 20-án ismét vár a MADHOUSE BUDAPEST BISTRÓBA, hogy együtt fedezzük fel a francia bisztrókonyha ízeit – autentikus ételeket és italokat kóstolva –, és egy inspiráló beszélgetést is meghallgassunk.
IDŐPONT: 2025. március 20. (CSÜTÖRTÖK) 18 óra
HELYSZÍN: MADHOUSE BISTRO (BUDAPEST, 6. KERÜLET, ANKER KÖZ)
A MARIE CLAIRE BISTRO színpadán tabuk nélkül beszélgetünk majd női szerepekről, megfelelési kényszerről és a lelkiismeret-furdalásról, amelyet a legtöbbször érzünk, amikor az egyik szerepünkre koncentrálva egy másikat kissé háttérbe szorítunk. TÓTH-SZÁNTÓ KRISZTINA, a Marie Claire főszerkesztője JAKAB JULI színésznővel, GÁLDI VINKÓ ANDREA fotóssal és SEMJÉN NÓRÁVAL, az Anyakivan vloggerével beszélget.
MENÜ
Előétel: Briós, vaj (Maldon só, mandulás-miszós vaj)
Főétel: Kacsamellpastrami (mille feuille burgonya, mizuna)
Borpárosítás: Szijjártó Előd – Pinot Noir 2022
Főétel/Vega opció: Laskafasírt (sárga cékla, turbolya, snidlinges majonéz)
Borpárosítás: Szijjártó Előd – Pinot Noir 2022
Desszert: Barna vajas kalács (pisztáciakrém)
Borpárosítás: desszert bor: Hétszőlő – Tokaji Késői Szüret Sárga muskotály 2016
FOGLALJ ASZTALT AZ ESEMÉNYRE ITT,
a 9900 forintos ár tartalmazza a menüt a borpárosítással!
Kapunyitás érkezés, kezdés: 18:00
Chef bemutatkozó: 18:15
Színpadi beszélgetés: 18:30-19:15
Vacsora: 19:30 – 21:00