Felly K, dzsesszénekesnő

2013. július 22.

Énekesnő, aki producerkedik, reklámfilmeket rendez, és magyar–amerikai koprodukcióban adta ki legújabb, Far Away című lemezét. De ki valójában Felly K? Vagy még inkább Kovács Felícia Flóra?

A karrierről:
„Hogy finoman fogalmazzak, itthon nem egyszerű dzsesszénekesként karriert befutni. Nem akartam beállni a sorba, és füstös bárokban énekelgetni, mígnem eléneklem az összes hangomat. Inkább keményen dolgoztam, és vállaltam, hogy tényleg más vagyok, és én magam teremtettem meg az alkotóközegemet. Nem szégyellem, nekem tíz évre volt szükségem ahhoz, hogy megtaláljam azt a hangzást, amelyet igazán a sajátomnak érzek.”

A kétlakiságról:
„Igazi, mély kapcsolataim Magyarországon vannak, viszont imádok táncolni és bulizni, és az ehhez szükséges energiákat a manhattani barátaim körében kapom meg. Imádom Budapestet, itt van a privát szigetem, de néhány hét után hiányzik New York az összes őrületével együtt. Hol az igazi otthonom? Itt van bennem. Ami te vagy, azt viszed magaddal, bárhol légy is, így ha tényleg önmagadat adod, mindenhol otthon érzed magad. Ne akarj valaki más lenni egy másik világban.”

A jövőről:
„Nagyon fegyelmezett és tudatos vagyok, már most tervezem, jövőre ilyenkor mit fogok csinálni. Ehhez persze elég jóban kell lennem a Jóistennel is…”