Új magyar szupermodell?

2013. július 22.

Magyarország egyik legismertebb modellügynöksége, a Valentine Model Management ismét megrendezi a VM Supermodel 2008 elnevezésű országos tehetségkutató versenyét.

A tét továbbra is az, hogy a világ vezető modell-ügynökségei (Londonból, New Yorkból, Milánóból és Párizsból), amelyek többek között olyan modelleket képviselnek, mint Kate Moss, Eva Herzigova, Lily Cole vagy Naomi Campbell, helyben, Budapesten ajánljanak fel modellszerződést az újonnan felfedezett fiatal tehetségeknek.

A válogatókról, ahol kiválasztják azt a tíz döntős lányt, akik a júniusi felkészítő táborban részt vehetnek, még nem késtél le. Május 24-én Debrecenben, 25-én Kolozsváron, 31-én Szegeden, június 1-jén pedig Budapesten nevezhetsz, ha késztetést érzel, hogy megmutasd magad.

Ha azonban csak úgy érdekel a divat, akkor ott a helyed június 14-én a fővárosi Symbolban (Budapest. III., Bécsi u. 56.) a gálán és a verseny fináléján, amelyen a világ legnagyobb modellügynökségeitől érkező szakemberek társaságában csodálhatod meg a döntős lányokat.

Infó: www.vmmodel.hu[1]

A képeken az egyik legsikeresebb magyar topmodell, Pikler Anna, akit szintén a Valentine Model Management fedezett fel.

[Marie Claire, 2008. június]

References

  1. ^ www.vmmodel.hu (www.vmmodel.hu)

‘),