Michael Kors – Jet Set 6 nyereményjáték szabályzat

2015. szeptember 09.
Az alábbiakban a Michael Kors (UK) Limited - Jet Set 6 NYEREMÉNYJÁTÉK Hivatalos Szabályait olvashatjátok!

Vásárlás nem szükséges. A vásárlás nem növeli az Ön nyerési esélyeit.

  1. Jogosultság: A Nyereményjátékban csak Franciaország, Magyarország, Spanyolország és az Egyesült Királyság törvényes lakosai vehetnek részt, ha legalább tizennyolc (18) évesek (vagy betöltötték azt az életévet, mely szerint nagykorúnak számítanak a helyi jogszabályok alapján) és nemzetközi utazásra alkalmas, érvényes útlevéllel rendelkeznek, amely nem jár le 2016. március 30-án vagy azelőtt. A Szervező (lentebb definiálva) alkalmazottai, valamint annak anya-, leány- illetve fiókvállalatainak alkalmazottai és azok közvetlen hozzátartozói (házastársak, szülők, testvérek és gyerekek) illetve az alkalmazottakkal egy háztartásban élők nem vehetnek részt a Nyereményjátékban. A Nyereményjáték a szövetségi tartományi és helyi törvények és jogszabályok alá tartozik és érvénytelen ott, ahol a törvény tiltja.
  2. Szervező: A Nyereményjáték támogatója a Michael Kors (UK) Limited, 33 Kingsway, London, Egyesült Kirányság WC2B 6UF (“Szervező”).
  3. A Hivatalos Szabályok Elfogadása: A Nyereményjátékban való részvétellel Ön teljes mértékben megérti és feltétel nélkül elfogadja (a) ezeket a Hivatalos Szabályokat és (b) a Szervező Nyereményjátékkal kapcsolatos döntéseit, melyek véglegesek és kötelező érvényűek.
  4. Jelentkezési Időszak: A Nyereményjáték 2015. szeptember 10-én 12:00-kor kezdődik (az Egyesült Királyság ideje szerint) és 2015. október 31-én 11:59-kor ér véget (az Egyesült Királyság ideje szerint) az online jelentkezők számára, valamint 2015. szeptember 15-én a rendes áruháznyitási időben kezdődik a résztvevő Micahel Kors áruházakban és 2015. október 31-én a rendes zárási időben ér véget az áruházban jelentkezők számára  (a “Jelentkezési Időszak”). A Jelentkezési Időszak előtt vagy után történő jelentkezések érvénytelenek. A Szervező számítógépe a Nyereményjáték hivatalos időmérő eszköze.
  5. Jelentkezés Módja: Az online jelentkezéshez, kérjük látogasson el www.michaelkors.marieclaire.co.uk/competition oldalra vagy kattintson egy emailben vagy online banneren szereplő hírdetésre, majd kövesse a kitöltési utasításokat és küldje el az online jelentkezési lapot. A Nyereményjátékra való online jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Time Inc. (UK) Ltd. begyűjtse a személyes adatait, kizárólagosan azzal a céllal, hogy továbbítsa azokat a Szervező leányvállalatainak a Nyereményjáték lebonyolítása érdekében. Az áruházban történő jelentkezéshez kérjük keresse fel az egyik, játékban résztvevő, Michael Kors áruházat az alábbi listából és töltse ki az ott elérhető jelentkezési lapot. Egy személy csak egy (1) alkalommal nevezhet és nem használhat több e-mail címet a többszörös jelentkezéshez. Az egyet meghaladó, további jelentkezéseket érvénytelenítjük. Ügynökség vagy automatizált rendszer használata a jelentkezéskor szigorúan tilos és a Szervező fenntartja a jogot az ilyen módon történő jelentkezések érvénytelenítésére. Csak a Jelentkezési Időszak alatt beérkező nevezések érvényesek.

Beaugrenelle Michael Kors Áruház

Centre Commercial, Suite B24, Beaugrenelle, 15 Rue Linois, 75015, Párizs, Franciaország

Cannes Michael Kors Áruház

63 Boulevard De La Croisette, 06400, Cannes, Franciaország

La Défense Michael Kors Áruház

529A, 15 Le Parvis De La Défense, 92092, Párizs, Franciaország

Le Marais Michael Kors Áruház

41 Rue Des Francs-Bourgeois, 75004, Párizs, Franciaország

Marseille Michael Kors Áruház

Les Terrasses Du Port, 9 Quai Du Lazaret, 13002, Marseille, Franciaország

Nice Michael Kors Áruház

5 Rue Alphonse Karr, 06000, Nice, Franciaország

Parly 2 Michael Kors Áruház

2 Avenue Charles De Gaulle, Unit 224, 78150, Le Chesnay, Franciaország

Saint Honoré Michael Kors Áruház

279  Rue Saint-Honoré, 75008, Párizs, Franciaország

Budapest Arena Michael Kors Áruház

Arena Plaza Shopping Centre, Kerepesi Utca 9 F061, 1087, Budapest, Magyarország

Mom Park Michael Kors Áruház

Mom Park Shopping Centre, Alkotas Utca 53, H-1123, Budapest, Magyarország

Bilbao Michael Kors Áruház

Gran Via Don Diego Lopez De Haro 39, 48009, Bilbao, Spanyolország

Fuencarral Michael Kors Áruház

Calle Fuencarral 10, 28004, Madrid, Spanyolország

Moraleja Green Michael Kors Áruház

Planta Baja, Edificio Verde, Avenida De Europa 13, Alcobendas, 28108, Madrid, Spanyolország

Poeta Querol Michael Kors Áruház

Calle Poeta Querol 9, 46002, Valencia, Spanyolország

Puerto Banus Michael Kors Áruház

Planta Baja 13, Pueblo Marinero De Ribera, 29660, Marbella, Spanyolország

Serrano Michael Kors Áruház

Calle Serrano 32, 28001, Madrid, Spanyolország

Seville Velasquez Michael Kors Áruház

Calle Velasquez 4, 41001, Sevilla, Spanyolország

Birmingham Bullring Michael Kors Áruház

Bullring Shopping Centre, Birmingham SU724, B5 4BG, Egyesült Királyság

Buchanan Street Michael Kors Áruház

Unit 34, Buchanan Street, Glasgow G1 3LB, Egyesült Királyság

Cabot Circus Michael Kors Áruház

Unit 12-14 Quakers Friars Cabot Circus, Bristol BS1 3BU, Egyesült Királyság

Canary Wharf Michael Kors Áruház

40 Jubilee Place, London E14 5NY, Egyesült Királyság

Covent Garden Michael Kors Áruház

28 James Street, London WC2E 8PA, Egyesült Királyság

Kings Road Michael Kors Áruház

11-15 Duke of York Square, London SW3 4LY Egyesült Királyság

Leeds Michael Kors Áruház

112-114 Briggate, Victoria Quarter, Leeds LS1 6BG, Egyesült Királyság

Liverpool One Michael Kors Áruház

Unit 18-20, Peters Lane, Liverpool One, Liverpool L1 3DE, Egyesült Királyság

Manchester Michael Kors Áruház

5 New Cathedral Street, Manchester Arndale, Manchester M1 1AD, Egyesült Királyság

Multrees Walk Michael Kors Áruház

26 Multrees Walk, Edinburgh EH1 3DQ, Egyesült Királyság

Newcastle Michael Kors Áruház

Blackett Street, New Castle Monument Mall, Unit 8, Newcastle NE1 7AL, Egyesült Királyság

Regent Street Michael Kors Áruház

223 Regent Street, London W1B 2EB, Egyesült Királyság

Sloane Street Michael Kors Áruház

29 Sloane Street, London SW1X 9NE, Egyesült Királyság

White City Michael Kors Áruház

Westfield London Shopping Centre Unit 1051, Ariel Way, London W12 7GD, Egyesült Királyság

 

  1. Sorsolás: 2015 november 21-én vagy 21-e körül, körülbelül délután 5:00-kor (az Egyesült Királyság ideje szerint) az Egyesült Királyságban, Londonban a Szervező véletlenszerű sorsolással kihúzza egy (1) lehetséges nyertes nevét az összes jelentkező közül. Annak az esélye, hogy az Ön nevét húzzák ki a teljes jelentkező létszámtól függ. A lehetséges nyertest a Szervező a jelentkezési lapon megadott elérhetőségen értesíti.
  2. Lehetséges Nyertessel Szembeni Követelmények: A Szervező törekedni fog arra, hogy a lehetséges nyertest a kiválasztás dátumától számított egy (1) munkanapon belül értesítse. A Szervező a kezdeti értesítéstől számított hét (7) napot biztosít a lehetséges nyertes számára, hogy válaszoljon a Szervezőnek és elfogadja a díjat. A fent említett hét (7) napos időszak elteltével, ha a lehetséges nyertes nem válaszol, a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy egy másik nyertest válasszon, véletlenszerű sorsolással az összes jelentkező közül. Ahol nem tilos, a nyertest kötelezhetik arra, hogy kitöltsön és visszaküldjön egy jogosultsági nyilatkozatot, egy felelősségi / nyilvánossági felmentést és egy titoktartási megállapodást. Ha a lehetséges nyertes nem küldi vissza időben a szükséges dokumentumokat, egy másik nyertest választhatnak helyette, véletlenszerű sorsolással az összes beérkezett nevező közül.
  3. Díj:
    1. Általános Részletek: Egy (1) nyertes egy utazást nyer az általa választott célállomásra Kuala Lumpurba vagy Hong Kongba, egy Abu Dhabiban történő megállóval, ahol elkölthet egy vásárlási utalványt a Michael Kors Abu Dhabiban található üzletében. Minden díj tartalmazza a következőket az Etihad Airways jóvoltából: (i) körutazás első osztályon az Etihad Airways-től két (2) személy számára, Franciaországból (Párizsból), Németországból (Düsseldorfból, Münchenből vagy Frankfurtból), Olaszországból (Rómából a Fiumicino Reptérről vagy Milánóból a Malpensa Reptérről), Spanyolországból (Madridból) vagy az Egyesült Királyságból (Londonból a Heathrow Reptérről) Kuala Lumpurba vagy Hong Kongba (a Szervező által választott kiindulási városból és reptérről, melyet a nyertes lakhelyéhez való közelség alapján dönt el) egy Abu Dhabiban történő megállóval; (ii) repülőtéri transzfer és szállás két (2) éjszakára két (2) személy számára Abu Dhabiban egy öt (5) csillagos hotelben (melyet az Etihad Airways választ ki és értesíti róla a nyertest); (iii) reggeli két (2) személy számára minden egyes napon, melyet Abu Dhabiban töltenek; (iv) három (3) éjszakára szállás egy öt (5) csillagos ingatlanban két (2) személy számára Kuala Lumpurban vagy Hong Kongban (melyet az Etihad Airways választ ki és értesíti róla a nyertest); és (v) reggeli két (2) személy számára minden egyes napon, melyet Kuala Lumpurban vagy Hong Kongban töltenek. Továbbá az utazás tartalmazza a következőket a Szervező jóvoltából: (a) reptéri transzfer (a Szervező dönti el, hogy autós vagy légi transzfert biztosít) két (2) személy számára a nyertes otthonától a fentebb, az (i) alfejezetben megnevezett, repterek egyikére; (b) transzfer két (2) személy részére az (ii) alfejezetben leírt Abu Dhabiban található hotel épülete és a Michael Kors Abu Dhabiban található áruháza között; (c) egy (1) €1,000 értékű vásárlási utalvány, melyet a Michael Kors Abu Dhabiban található áruházában költhet el a nyertes az ott-tartózkodása alatt; és (d) reptéri transzfer két (2) személy számára Kuala Lumpurban vagy Hong Kongban. További egyéb költségek és kiadások a nyertest terhelik.
    2. Utazás Helyszíne és Ideje: A Szervező igyekszik majd figyelembe venni a nyertes kérését az indulási reptérrel kapcsolatban, de a végső döntést kizárólagosan a Szervező hozhatja meg. Az utazás körülbelül hat (6) napra és öt (5) éjszakára szól (mely tartalmazza az utazás idejét is) és valószínűleg 2015. november 21-e után történik majd, de minden utazásnak le kell zajlania 2016. március 30-a előtt. Az Etihad Airways nem biztosít utazást 2015. december 10-e és 2016. január 20-a között. A nyertesnek az Etihad Airwaysnél legalább harminc (30) nappal az utazás előtt be kell jelentenie a foglalását; a foglalás megerősítése a foglalás időpontjában, az adott osztályon elérhető ülések számától függ. Azok az Etihad Airways jegyek, melyek a díj részét képezik nem jogosultak az Etihad Guest Mile pontgyűjtő akcióra és nem lehet őket felminősíteni a mérföldek használatával. A nyertesnek és vendégének nem lesz lehetősége arra, hogy meghosszabbítsák tartózkodási idejüket egyik helyszínen sem, melyek részei a díjnak. Az utazás pontos időpontja számos tényezőn múlik, melyeket majd a győztes sorsolásakor határoznak meg. A Szervező ésszerű keretek között megpróbálja majd figyelembe venni a nyertes foglalási igényeit az utazás időpontjára vonatkozóan.
    3. Érték és Adózás: Az utazás kereskedelmi értéke körülbelül €6,100. Az utazás tényleges értékét több tényező befolyásolja, mint például a foglalás időpontja, az indulás időpontja, a célállomás és az utazás dátuma. A díj értékét lehetséges, hogy a nyertes jövedelmének tekintik, ezért a díj esetleges adóvonzatának bejelentése és megfizetése a nyertes felelőssége. Javasoljuk, hogy konzultáljon adótanácsadójával, annak meghatározásáról, hogy a díj megnyerése mennyiben befolyásolja az Ön adókötelezettségét.
    4. További Részletek: A nyertes hozhat egy (1) vendéget magával az útra, aki legalább 18 éves és rendelkezik nemzetközi utazásra alkalmas útlevéllel, amely nem jár le 2016. március 30-án vagy azelőtt. A vendéget (vagy annak szüleit vagy törvényes képviselőjét, ha kiskorú) kötelezhetik egy felelősségi / nyilvánossági felmentés és egy titoktartási megállapodás aláírására. A nyertesnek és vendégének ugyanazon útiterv szerint kell utazniuk. A nyertes felelős bármely jövedelemadó, illetve egyéb kiadások és költségek megfizetésére, amelyek a fenti listában nem szerepelnek. A díj bármely részletéről, mely fentebb nincs meghatározva, kizárólagosan a Szervező dönt. A díj nem átruházható és nem módosítható. A nyertes nem kérelmezhet készpénzt vagy helyettesítő díjat; a Szervező helyettesítheti a díjat (vagy annak egy részét) egy másik díjjal (vagy részdíjjal), azonos vagy nagyobb értékben, ha a meghírdetett díj nem elérhető vagy a kivitelezése nem teljesíthető, a Szervező kizárólagos, de méltányos döntése alapján. Ha a nyertest többszörös megkeresés után sem sikerül elérni a díj átadása céljából, az említett díjat érvénytelenítik és a Szervezőnek joga van új nyertest választani egy véletlenszerű sorsolással a beérkezett nevezések közül.
  4. Általános Feltételek: Ha a Nyereményjáték működtetése, adminisztrációja vagy biztonsága bármilyen módon, bármilyen okból kifolyólag rendellenességet mutat, a Szervező, kizárólagos döntése alapján lehetséges, hogy: (a) felfüggeszti a Nyereményjátékot, hogy kiküszöbölje a rendellenességet, ezáltal a Nyereményjátékot oly módon folytathassa, mely leginkább megfelel a Hivatalos Szabályoknak; vagy (b) kisorsolja a díjat a rendellenesség időpontjáig beérkezett érvényes nevezések közül. A Szervező fenntartja a kizárólagos jogot arra, hogy kizárja azt az egyént, aki manipulálni próbálja a nevezési rendszert vagy a Nyereményjáték működését, vagy aki nem tartja be a Hivatalos Szabályokat, vagy bomlasztó módon és nem sportszerűen viselkedik. A Nyereményjáték törvényes működésének bármilyen módon történő akadályozása bárki által, a büntetőjogi és polgárjogi törvények megsértésének minősül és ha erre kísérlet történik, a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy az adott személytől a törvényben meghatározott legmagasabb kártérítést követelje. Ha a Szervezőnek nem sikerül betartatnia a Hivatalos Szabályok valamely feltételét, az nem jelenti azt, hogy az adott feltétel érvénytelen. A Szervezőnek történő postázást igazoló dokumentum nem minősül a Szervező által történő átvételt igazoló okmánynak. A Nyereményjáték a megfelelő törvények és jogszabályok hatálya alá tartozik és érvénytelen ott, ahol tiltott.

10.  Felelősség Korlátozása és Felmentése: A Nyereményjátékban való részvétellel, a törvényben megengedett mértékig, Ön beleegyezik abba, hogy felmenti és vétlennek tekinti a Szervezőt, annak anya-, leány- és fiókvállalait, valamint azok tisztviselőit, igazgatóit, alkalmazottait és ügynökeit (a “Felmentett Felek”) bármely olyan kártérítési kérelemmel vagy olyan eseménnyel kapcsolatban, amely a Nyereményjátékban való részvételből, a díj elfogadásából vagy annak használatából fakad, ide tartozik, de nem kizárólagosan: (a) a Nyereményjátékba való jogtalan emberi beavatkozás; (b) számítógépekkel, szerverekkel, szolgáltatókkal vagy telefon- vagy hálózati vonallal kapcsolatos technikai hibák; (c) nyomtatási hibák; (d) elveszett vagy késedelmes postai díj, félreirányított vagy kézbesíthetetlen küldemény; (e) a Nyereményjáték adminisztrációjával vagy a nevezések feldolgozásával kapcsolatos hibák; vagy (f) anyagi vagy személyi kár. Továbbá Ön beleegyezik abba, a törvényben megengedett mértékig, hogy kereset esetén a Felmentett Felek felelőssége a Nyereményjátékba való nevezés és az abban való részvétel költségéig terjed és hogy a Felmentett Felek semmilyen esetben nem felelősek az ügyvédi díjakért. A törvényben megengedett mértékig Ön lemond a kártérítés igénylési jogáról, ideértve, de nem kizárólag a büntető, következményes, közvetlen vagy közvetett kártérítéseket.

11.  Viták: Kivéve, ahol tiltott Ön beleegyezik abba, hogy minden egyes vitát, követelést vagy a Nyereményjátékban való részvételből eredő vagy a kapott díjjal kapcsolatos kereseteket egyénileg rendezi és nem folyamodik csoportos peres eljáráshoz és kizárólag az Angliában és Walesben található megfelelő bírósághoz fordul. Minden, a Hivatalos Szabályok összeállításával, érvényességével, értelmezésével és végrehajthatóságával, az Ön vagy a Szervező Nyereményjátékkal kapcsolatos jogaival és kötelezettségeivel kapcsolatos problémák és kérdések az angliai és walesi törvények alá tartoznak és azok alapján kell értelmezni őket anélkül, hogy engedélyeznénk a jogütközési vagy kollíziós jogok alkalmazását (akár az angliai és walesi törvények hatálya alá tartozik, akár nem) abban az esetben, mely az adott joghatóság törvényeinek alkalmazását vonná maga után az angliai és walesi helyett.

12.  Adatvédelem: A Szervező által a jelentkezési lapon begyűjtött személyes információkat, beleértve a nevet, címet, e-mail címet és bármely más személyazonosító információt, a Szervező felhasználhatja, hogy (a) értesítse a lehetséges nyertest; és (b) ha a jelentkező úgy dönt, hogy szeretne további információkat kapni a Szervezőtől, akkor a további információk elküldésére az adott jelentkezőnek.

A Michael Kors (USA), Inc. egy adatkezelő, amely Safe Harbor regisztrációval rendelkezik. Az adatátvevők közé tartozik a Szervező, annak leányvállalatai és szolgáltatói (beleértve az Etihad Airways-t, hogy a nyeremény egy részét biztosítani tudja a nyertesnek és vendégének, valamint a Time Inc. (UK) Ltd., ha Ön úgy dönt, hogy online jelentkezik a Nyereményjátékra) annak érdekében, hogy (i) lebonyolítsák a Nyereményjátékot és (ii) ha a nevező a jelentkezési lapon hozzájárult, további promóciós anyagok elektronikus úton történő elküldéséhez. Ilyen esetben Ön ahhoz is hozzájárul, hogy a Szervező az információt megoszthaja az Egyesült Államokban vagy más országokban található leányvállalataival és szolgáltatóival. A Szervező az áruházakban vagy a www.michaelkors.com weboldalon található Adatvédelmi Irányelvek alapján fogja kezelni az Ön adatait. Ön kérelmezheti az adataihoz való hozzáférést, azok kijavítását vagy törlését, kérdéseket tehet fel vagy lemondhatja a promóciós anyagok fogadását, ha ezzel kapcsolatos kérését elküldi a privacy@michaelkors.com e-mail címre.

13.  Eredmények: A nyertes nevének kérelmezéséhez küldjön egy saját címre megcímzett és felbélyegzett válaszborítékot a következő címre: Michael Kors Marketing Department, 33 Kingsway, London, United Kingdom WC2B 6UF. A kérelmeknek 2015. december 21-éig meg kell érkezniük.

14.  További Információk a Francia Jelentkezők Számára: A Hivatalos Szabályok tárolásának megbízottja Maître Jean-Louis Hauguel, Huissier de Justice, 14, rue du Faubourg Saint Honoré, 75008 Párizs. A Szervezőnek címzett kérelem esetén díjmentesen kipostázzuk. A normál díjas postai költségeket megtérítjük, ha a Szervező címére ezzel kapcsolatos kérés érkezik.

15.  Angol / Egyéb Nyelvek: Ha a Hivatalos Szabályok angol nyelvű és más nyelvű verziói között eltérés vagy következetlenség mutatkozik, abban az esetben, az angol nyelvű verzió érvényesül, irányít és kontrollál.