KREA-divatbemutató

2013. szeptember 11.
A KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatói által alapított divatmárkák nevei már ismerősek a nagyközönség előtt is.

A hallgatók közül többen közülük már önálló showroomot nyitottak, vagy neves rendezvények divatbemutatóin szerepeltek. A méltán elismert ANNAEVA vagy a KATA SZEGEDI márka tervezői is a KREA-ban sajátították el a szakmai alapokat, de a frissen végzett DAIGE vagy az ELYSIAN is szerepel a Marie Claire Fashion Daysen.

Az idei eseményen a KREA ősszel kezdődő tanévében negyedéves divattervezői által megálmodott öltözékekben vonulnak a modellek a kifutóra. A hallgatók Tóth András, a USE Unused divattervezőjének, témavezető tanáruknak az irányítása alatt csapatmunkában fiktív kollekciót terveztek a2013–14. őszi–téli szezonra a BALENCIAGA háznak.

 

A KREA

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 1995 óta nyújt magas szakmai színvonalú, államilag elismert közép- és felsőszintű művészeti képzést. Az oktatás művészi és szakmai színvonala olyan magas minőségi igényt közvetít a hallgatóknak, amely által a képzés végére egyedi tervezői látásmóddal bíró, kreatív szakemberekké, trendszetterekké válhatnak.

A KREA iskola szakjai:
Dekoratőr, Lakberendező, Enteriőrdesigner, Enteriőrstylist, Divattervező, Divatstylist, Tervezőgrafika, Fotográfia, Tervezőoperátor/kiadványszerkesztő, Webdesign és új média, Smink és öltözködéskultúra, Tervezőgrafika mesterkurzusok

Kapcsolat: www.kreaiskola.hu

KREA Kortárs Művészeti Iskola
1051 Budapest, Október 6. utca 18., félemelet


Fashion Days 2013