Álmodd meg a saját notebookod!

2014. október 14.
A HP és a NOTEBOOKSPECIALISTA.HU bemutatja a Marie Claire notebook fedlap matricatervező pályázatát.

Szeretnél saját, egyedi matricát a laptopodra? Mindig arra vágytál, hogy a saját stílusodat tükröző notebookod legyen? Elég kreatívnak érzed magad ahhoz, hogy megálmodd a tökéletes fedlapot? Engedd el a fantáziád, és játssz velünk!

Tervezd meg, és nyerj 2 in 1 notebookot!
A szakmai zsűri olyan terveket vár, amelyek inspirálóak, és passzolnak a Marie Claire stílusához is. Legyen hangulatkép, felirat, inspirációs fotó – minden megkötés nélkül.

A nyertes matricát a Marie Claire 2015/01. lapszámába tesszük.

A pályázat beküldési határideje: 2014. november 9.
Beküldési e-mail cím: marieclaire@centralmediacsoport.hu

Nyeremény:
HP Pavilion X360 notebook

A Pavilion X360 átalakítható, fiatalos, sokoldalú és igényes anyaghasználata mellett pénztárcabarát is. Használhatod normál, sátor-, álló vagy táblagépmódban is – a Beats Audio™ rendszernek köszönhetően a lehető legjobb hangminőséget és a számítógépeken elérhető leggazdagabb hangzást biztosítja.

A részletes pályázati kiírásért kattints ide!

TÖBB ÖTLETED IS VAN?
Hozd el a Marie Claire Fashion Daysre egy újabb terved, ezzel is növelve a nyerési esélyeidet. A rendezvény ideje alatt is leadhatod a pályázatod a helyszínen (az e-mailben már leadott pályázatokat nem fogadjuk el a helyíszínen újra). A legjobb ötletet további nyereménnyel díjazzuk.

NYEREMÉNY: HP Pavillion 10 x2 2 in 1 tablet
Kényelmes, ultrakönnyű és vékony – egyszerűen notebookká alakíthatod, magaddal viheted bárhová, és útközben is használhatod. Normál méretű billentyűinek köszönhetően teljes értékű notebookként is számíthatsz rá.