Állandó programok

2018. szeptember 22.
Izgalmas programokkal várunk november 3-án és 4-én.

TOYOTA HYBRID

A 2019-es év a Toyotával még stílusosabb lesz. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön hibrid újdonságainkról!

PERWOLL

Látogass el a Perwoll standjához, ahol megtalálhatod a divattervező-pályázatra beérkezett legkülönlegesebb ruhákat! Szavazz a neked legjobban tetsző kreációra, és cserébe a szavazók között óránként Perwoll ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

HUNGARIA

A Hungaria pezsgő minden részletével különleges élményt kínál. Izgalmas és egyedi, mint a fogyasztói. Rugalmassága révén nemcsak követi a trendeket, hanem folyamatosan megújulva együtt pezseg velük. A könnyed elegancia és a minden részletre kiterjedő stílusérzék új pezsgőzési trendet teremtett, ahogyan ezt a márka jelmondata is megragadja: Hungaria. Pezsgő másképp.

VÖSLAUER

Látogass el a Vöslauer-standhoz, és kortyolj bele a stílusos életérzésbe: celebek, izgalmas kollekciók, remek hangulat – kihagyhatatlan kombináció.

VAN GRAAF

Mottónk – Szenvedéllyel a divat és az emberek iránt – hűen tükrözi a több mint százéves múltra visszatekintő, európai gyökerekkel és értékekkel rendelkező divatcég filozófiáját. A felhalmozott tudásra épülő stílusérzék az, amivel csapatunk hozzá szeretné járulni a végeredményhez – hogy a mindennapok információáradatában a kiválasztott öltözet az önkifejezés eszköze lehessen.

A VAN GRAAF dzsungelében pedig regisztrálhatsz hírlevelünkre – meglepetés vár, látogass el hozzánk! A következő márkák kollekcióiba nyerhettek betekintést a Marie Claire Fashion Days VAN GRAAF bemutatója alatt: Finshly&Harding London, Polo Ralph Lauren, CK Jeans, Marc Cain, BOSS, Denym By Nils Sundström, Comma, EA7, Marie Lund, GUESS, Fred Perry, G-Star, Esprit, Armani Jeans, Cinque, HUGO, Apriori.

DM

A dm mindig is törekedett arra, hogy első kézből biztosítsa vásárlói számára a legújabb szépségápolási termékeket. Legyen szó samponról, arckrémről vagy akár új sminkekről, a drogériában mindent megtalálsz! Látogass el a dm Beauty Lounge standhoz, és fodrászunk és sminkeseink segítségével varázsolj magadnak új külsőt! Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Alkossunk neked vadiúj lookot a dm legújabb beauty kincsei segítségével! www.dm.hu

FUTUREAL

Pop up store-ral és Futureal Prémium kollekció válogatással várunk egész hétvégén standunkon. Gyere el, nézz körül, vásárolj, és regisztrálj egy különleges nyereménytáskáért! Az esemény mindkét napján este 19.00 órakor sorsolunk. Várunk! www.futurealsport.com

ZEWA

A Zewa és Bráz Noémi divattervező különleges kollekciója. Ha Zewa, akkor – többek között – papír zsebkendő. De hogyan találkozhat ez a prémium márka napjaink egyik legizgalmasabb feltörekvő divattervezőjével? A választ Bráz Noémi (Noen Design) különleges kollekciója adja meg, amely a jubileumi Fashion Days alkalmából született a Zewa új, kimosásbiztos zsebkendőinek felhasználásával. A ruhák bemutatója vasárnap 16.30-kor kezdődik.

L’OR – ARANYMÉRCE A KÁVÉZÁSBAN

Merüljünk el a francia luxus élvezetébe: kóstoljuk meg a prémium L’OR kávévariánsokat, melyek a válogatott kávébaboknak és az aromazáró alumíniumkapszuláknak köszönhetően egyedülálló, intenzív ízélményt biztosítanak. A magas minőségű, hétféle kávéváltozat között egészen különlegesek, például pápua új-guineaiak és kolumbiaiak is találhatók. Az esemény látogatóit a L’OR egyedi fotózással és ajándék termékmintával is várja, valamint bemutatkozik az az egyedi ZEMSE designer kávékapszula-ékszer kollekció, amelyet a fiatal ékszertervező a márka felkérésére alkotott meg.

ROSSMANN

A Rossmann Magyarország Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózat, amely 25 éve van jelen Magyarországon. Első üzletünket 1993. december 17-én nyitottuk Debrecenben. Azóta már a 208. boltunkat is felavattuk az Arena Mallban, ahol a 14 ezer drogériatermék mellett 13 féle dekorkozmetikai márka is elérhető a teljes sajátmárkás BIO élelmiszerválasztékkal együtt. Óriási öröm számunkra, hogy vásárlóinkkal együtt végigfesztiváloztuk a nyarat a Rossmann Beauty Landben, és egyre többet találkozunk olyan hasonló rendezvényeken, mint a Marie Claire Fashion Days.

KRONENBOURG BLANC

Keresd a Kronenbourg Blanc hostesseit, és kóstolj bele a frissen csapolt, könnyed és gyümölcsös búzasörbe!

SOMERSBY

Somersby a Te pillanatod! Keresd a Somersbystandot, és válassz a stílusodhoz illő Somersby ízek közül!

ASUS Fashion Show by The Naan Design

Elegáns, letisztult és meseszép. Ha szereted igényes, dizájnos dolgokkal körülvenni magad, akkor biztosan elnyerik a tetszésedet az ASUS legújabb, legmutatósabb készülékei: a gyönyörű ZenBookokat, trendi VivoBookokat és divatos ZenFone-okat megismerheted az ASUS standján.

YSL

Az Yves Saint Laurent sikerillata, a Black Opium lendületes és magával ragadó, felszabadít és utat nyit a modern, mindent elsöprő élethez, miközben teljesen függővé tesz. A Black Opium az első kávés-fehérvirágos illat az Yves Saint Laurent-től, mely a vaníliaesszenciával együtt lenyűgözően buja eredményben egyesül. Illata szinte azonnal függővé tesz, megbabonáz már az első perctől kezdve. Ismerje meg az Yves Saint Laurent ikonikus Black Opium illatát a Marie Claire Fashion Days ideje alatt!

L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Mostantól nem kell kompromisszumot kötni hajápolásban a természetesség és a hatékonyság között: végre megérkezett a Source Essentielle termékcsalád, mely 80–100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A szalonokban elhelyezett samponbárban az üres samponos flakonok újratölthetők, így nemcsak a környezetünkre tudunk odafigyelni, hanem anyagilag is jobban járunk, hiszen csak a sampon árát kell kifizetni. A rendezvényen a legújabb technológiával rendelkező hajdiagnosztikai kamera segítségével mindent megtudhatunk hajunk állapotáról.

C&A

A családi tulajdonban álló C&A generációk óta fontos szerepet tölt be a megfizethető és a legújabb divatot képviselő ruházat értékesítésében. A C&A új, gazdag színvilágú kollekcióját a természet életteli mintái inspirálták. A C&A dizájncsapata nemes, minőségi vonást adott a kollekciónak a bársony, a gyapjú, a nőies virágminták és a finom kockák párosításával. Minden darab könnyedén kombinálható egymással, garantálva a stílusos megjelenést, így a kollekció lehetővé teszi a modern nő különleges egyéniségének, erejének és sokszínűségének ünneplését. Látogass el a C&A standjára, ahol meglepetésekkel várunk!

MUSETTE

Az 1992-ben alapított Musette mára luxus divatmárkaként vált ismertté, mely női és férficipőket, táskákat és bőrkiegészítőket gyárt és forgalmaz 30 üzletében világszerte. Eredeti, minőségi, nem mindennapi darabjaival, karakteres stílusjegyeivel az elegancia új formái jelennek meg, modern–klasszikus formavilágával új stílust teremt. A darabok merészen, de mégis bájosan ötvözik a tradicionális esztétikát a legújabb trendekkel. Kontrasztos formavilága és minőségi anyaghasználata révén kiemelkedik a tömegből. Budapesten a Váci utca 2.-ben és az Arena Mallban elérhetők a Musette termékei. A 2018-as őszi–téli szezon vezető darabjai megtekinthetők a Fashion Days ideje alatt a rendezvény helyszínén, ahol szeretettel várjuk az érdeklődőket! www.musette.hu

LANCOME

Legyen részese a Lancôme világának a Marie Claire Fashion Days ideje alatt! A 2012-ben bevezetett ikonikus Lancôme női illat, a La vie est belle a beteljesedett boldogságot hirdeti. Idén ősszel új fejezet nyílik a La vie est belle történetében – a gourmand íriszillat a boldogság közvetítésére invitál minket, hiszen a boldogság akkor az igazi, ha megosztjuk másokkal. Fedezze fel a boldogság illatát, és ismerje meg őszi sminkújdonságainkat és ikonikus termékeinket!

FASHION WATCH

A Fashionwatch (óra és ékszer kis- és nagykereskedés) pop up store-ja mindenkit vár a MCFD ideje alatt. A boltban megvásárolhatók a trendi óra- és ékszer-újdonságok. Gagá Milano, H2X, Jean Paul Gautier, Liu Jo óra- és ékszer-újdonságainak bemutatója először Magyarországon. Nyereményjátékokkal, meglepetésekkel várunk minden érdeklődőt.

AMNESIA

Keresd hoszteszünket iPaddel, amin egy rövid kvízt tölthetsz ki az AMNESIA New York Fashion Weeken bemutatott, most a Marie Claire Fashion Days-re érkező 2019-es tavaszi–nyári kollekciójára vonatkozó kérdésekkel. A helyes válaszokat adók között AMNESIA termékeket sorsolunk az eseményt követő héten. Várunk!

ECCO

Látogass el az ECCO standjához, ahol Facebook fotóversennyel és Do it yourself aktivitással várunk!

MAYBELLINE

A Maybelline standján kipróbálhatod az akár 16 órán át tartó SuperStay Matte Ink rúzs izgalmas színeit, valamint sminktippeket kaphatsz a márka sminkeseitől.

CANGO&RINALDI

A Cango&Rinaldi minden szezonban tartogat valami meglepetést, és ez most sem lesz másképp. Látogass el standunkhoz és fedezd fel a Cango világát!

REVALID

A Revalid® készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra és a hajhullás kezelésére fejlesztették ki 1992-ben Svájcban. 2018 őszén a sikeres Revalid® termékcsalád kibővül az új Revalid® Regrowth Serummal. Az új Revalid® Regrowth Serum azoknak a nőknek és férfiaknak készült, akik egyszerű, mégis hatékony megoldást keresnek a hajhullás csökkentésére és a hajnövekedés serkentésére. Ismerkedj meg termékeinkkel, keress minket a Revalid® standnál!

ZSÉDA Magyar divat 2019 kalendárium dedikálás

Zséda november 3-án 15 órakor dedikálja kalendáriumát a Marie Claire Fashion Daysen.


Fashion Days 2018