Pályázat

A VOLVO bemutatja:

AZ ÉV FIATAL DIVATTERVEZŐJE PÁLYÁZAT

PÁLYÁZZ TE IS, ÉS LEGYÉL 2019 FELFEDEZETTJE!

 

 

Régi ruhából újat

 

A régi, megunt ruha nem hulladék, hanem egy lehetőség fantáziánk szárnyalásához, hogy új darabot készítsünk belőle és mód kreativitásunk szabadon engedéséhez, hogy valami egyedit alkothassunk. Nem beszélve arról, hogy az újrahasznosítás a környezettudatosság egyik alapelve, amely fontos lépés Földünk védelme érdekében. A second hand üzletek és a recycling divat feléledésével trendivé vált a már meglévőből további erőforrás nélkül újat készíteni. Tervezd meg, és készítsd el az idei szezon legizgalmasabb, legdivatosabb alkalmi darabját régi, használt ruháidból, majd küldd el a fotóját nekünk.

 

Jelentkezz a Marie Claire magazin és a Volvo pályázatára saját ruhakreációddal, és legyél Te az év fiatal divattervezője!

 

Minden pályázótól a már elkészített kreáció fotóját várjuk. A zsűri a legizgalmasabb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy kreációval/öltözékkel lehet.

 

A pályázat beküldésének határideje: 2019. október 10., éjfél

  • SZAKMAI DÍJ*: 150 000 Ft
  • VOLVO KÜLÖNDÍJ*: 150 000 Ft
  • KÖZÖNSÉGDÍJ*: 100 000 Ft

 

A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyek a Marie Claire Fashion Days eseményen is láthatóak lesznek a kifutón. A nyerteseket és az öltözékeket a magazinban is bemutatjuk. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Day-en kerül sor. A közönségdíjas a Volvo által legjobbnak ítélt 10 kreáció közül kerül ki a Marie Claire Fashion Daysen leadott olvasói szavazatok alapján.

*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyerteseinek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelmadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.

 

Részletes pályázati kiírás és az adatkezelési szabályzat itt érhető el.

 

A pályázatra beküldött fotó felbontása minimum 300 dpi legyen.

KÉRJÜK, HOGY A REGISZTRÁCIÓ BEKÜLDÉSE UTÁN, AZ OLDAL BEZÁRÁSA ELŐTT, VÁRD MEG A SIKERES REGISZTRÁCIÓT MEGERŐSÍTŐ OLDAL BETÖLTÉSÉT!

A regisztrációról minden esetben e-mailt küldünk, a nevezés során megadott e-mailcímre, mely tartalmazza a sikeresen feltöltött kép linkjét. Amennyiben nem kapod meg a visszaigazoló levelet, kérjük ellenőrizd a levélszemét mappádat.


Pályázó adatai


Fényképek


Regisztráció befejezése