Hungária Fotópályázat

A Hungaria Pezsgő Bemutatja:

 

Az Év Street Style szettje

 

 

Jelentkezz a Marie Claire magazin és a Hungaria pezsgő közös pályázatára saját street style összeállításoddal

Kövesd a francia nők hanyag eleganciáját a hétköznapi street style szettedben!

A francia nők ösztönösen tudják, hogyan kell stílusosan öltözködni. Öltözködésükre a hanyag elegancia a jellemző, mintha éppen csak felkaptak volna magukra valamit, miközben tudatosan, az apró részletekig megtervezik outfitjüket. Szeretnek természetes benyomást kelteni, de az összeállításukban mindig van egy csavar, amitől az összkép különlegessé válik. Olyan izgalmas összeállításokat várunk, melyeket akár az igényes francia nők is szívesen viselnének.

Minden pályázótól  a szett fotóját várjuk úgy, hogy a fotón azt a pályázó viselje. A zsűri a legötletesebb, legegyedibb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy kreációval/öltözékkel lehet.

A pályázat beküldésének a határideje: 2018. október  1. éjfél

Díjak*:

  • Szakmai díj: 100.000 Ft
  • Közönségdíj: 100.000 Ft
  • Hungaria pezsgő különdíj: 100.000 Ft

A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyekre majd az olvasók is szavazhatnak a magazin honlapján, és amelyek a Marie Claire Fashion Daysen is láthatóak lesznek a kifutón úgy, hogy azokat maguk a pályázók mutatják be. A nyerteseket és az öltözékeket a magazinban is közöljük. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Daysen kerül sor 2018. november 16-18. között.

­*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyerteseinek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.

Minden nőt vonz valami a párizsi nők titka iránt. Hogy csinálják? Mitől van meg bennünk az a bizonyos "je ne sais quoi"? Mitől sikkesek, nőiesek, és magabiztosak egyszerre, miközben jól is érzik magukat a bőrükben? Hiszen, elnézve a ruhatárukat, nem sokban különbözik a miénktől. A titok a stílusérzékük, és az öltözködésükre is jellemző elegáns hanyagság. A francia nők szeretnek természetes benyomást kelteni; szereik elhitetni, hogy "épp' csak felkaptak valamit", miközben pontosan megtervezik az utolsó részletig az aznapi outfitjüket. Szeretik az időtálló darabokat, és nagyon jól kombinálják ruhatáruk darabjait.


Pályázó adatai


Fénykép


Regisztráció befejezése