Pályázat

A HUNGARIA PEZSGŐ bemutatja:

 

AZ ÉV STREETSTYLE SZETTJE

 

Jelentkezz a Marie Claire magazin és a Hungaria Pezsgő közös pályázatára saját streetstyle összeállításoddal!

 

PÁLYÁZZ TE IS ÉS MUTASD MEG MAGAD A KIFUTÓN!

Öltözz földszínekbe!

 

A fa barna tónusai, a sárguló levelek okker ragyogása, a szilva kékje, az agyag vörös árnyalatai mind-mind olyan csodás színek, amelyek természetes melegséget, harmóniát árasztanak. Az őszi–téli divat közkedvelt árnyalatai ezek, amelyek a lezser szabású és a szigorúbb vonalvezetésű ruhadarabokhoz is passzolnak. Izgalmas kiegészítőkkel kombinálva egyedi szetteket hozhatunk létre, amelyekben a színek harmóniája nemcsak a külsőnket teszi vonzóvá, de a lelkünkre is pozitív hatással van. Pályázatunkra ilyen összeállításokat várunk.

 

Minden pályázótól a szett fotóját várjuk úgy, hogy a fotón azt a pályázó viselje.

A zsűri a legötletesebb, legegyedibb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza.

Pályázni egy kreációval/öltözékkel lehet.

 

A pályázat beküldésének határideje: 2019. október 10., éjfél

  • SZAKMAI DÍJ*: 100 000 Ft
  • KÖZÖNSÉGDÍJ*: 100 000 Ft
  • HUNGARIA PEZSGŐ KÜLÖNDÍJ*: 100 000 Ft

 

A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyre az olvasók is szavazhatnak a magazin honlapján, és amelyek a Marie Claire Fashion Days eseményen is láthatóak lesznek a kifutón úgy, hogy azokat maguk a pályázók mutatják be. A nyerteseket és az öltözékeket a magazinban is közöljük. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Day-en kerül sor.

*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyerteseinek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelmadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.

 

Részletes pályázati kiírás és az adatkezelés szabályzat itt érhető el.

 

A pályázatra beküldött fotó felbontása minimum 300 dpi legyen.

KÉRJÜK, HOGY A REGISZTRÁCIÓ BEKÜLDÉSE UTÁN, AZ OLDAL BEZÁRÁSA ELŐTT, VÁRD MEG A SIKERES REGISZTRÁCIÓT MEGERŐSÍTŐ OLDAL BETÖLTÉSÉT!

A regisztrációról minden esetben e-mailt küldünk, a nevezés során megadott e-mailcímre, mely tartalmazza a sikeresen feltöltött kép linkjét. Amennyiben nem kapod meg a visszaigazoló levelet, kérjük ellenőrizd a levélszemét mappádat.


Pályázó adatai


Fényképek


Regisztráció befejezése