Ilyen egy szilveszteri menü Széll Tamással és Szulló Szabinával

2018. december 30.
Széll Tamás és Szulló Szabina egy igazán ütős szilveszteri menüt álmodott meg az év utolsó napjára.

Közeledik az év utolsó napja és ilyenkor a legtöbb ember valami igazán különleges programot szeretne szervezni magának. Egy olyan estét, ami igazán maradandó lesz és ami méltó arra, hogy lezárják az idei évet és köszöntsék a következőt. Ezeknek az ünnepnapoknak megvan a maguk bensőséges hangulata és ezt leginkább az ünnepi ételekkel tehetjük még fényesebbé. Számtalan hagyomány kapcsolódik az év utolsó és első napjához, mit szabad vagy éppen tilos enni, nehogy aztán a szerencse elkerüljön bennünket a következő időszakban.

Széll Tamás és Szulló Szabina egy igazán ütős szilveszteri menüt álmodott meg az év utolsó napjára, mely menüsort a hagyományoktól eltérően nem malacsült és lencsefőzelék teszi ki, hanem egy saját koncepció alapján megálmodott izgalmas ételsor, mely biztosan szerencsét hoz azoknak, akik elfogyasztják.

SZILVESZTERI MENÜ

Lángos Vászolyi sajttal
Karfiol tartlet
Faszénen grillezett póréhagyma, sózott citrom, csicsóka

MENÜ

Kacsamáj, sárga cékla, füstölt mogyoró

Selyei fürjjel töltött derelye, marinált körte

Kecsege, uborkasaláta, kagylómártás

Beregi csirke, szarvasgomba, pecsenyelé

Szarvasgerinc, lassan sült hagyma, lencse

Palacsinta, mogyoró, csokoládé

Mákfagylalt, tökmag praliné, vanília

Az évbúcsúztató ételsort a Stand étteremben klasszikus és prémium borpárosítással is kérhetik az érdeklődők. A vacsora érkezési időpontja: 19:00 A vacsora körülbelül 23:30-kor ér véget.

Aki pedig egy szerényebb, de hasonlóképpen ütős fogásra vágyik szilveszter éjszakáján, annak ajánljuk a Stand25 Bisztró elviteles kocsonyáját, melyet december 31-én lehet átvenni 10 és 18 óra között a Hold utcai Belvárosi piacon, ahol egész nap tart majd a szilveszter.