Horoszkóp – Május

2013. május 19.
Májusban sok félreértéssel kell megküzdenünk.

KOS
március 21.–április 20.
Határozottan, szenvedélyesen irányítod az életedet. Végre a pénzügyeid is jó irányt vesznek. Uralkodó bolygód, a Mars jegyet vált, és sok erővel, energiával lát el. Segít, hogy a tehetségedhez méltó feladatot kapj, megfelelő fizetéssel. Az egyedülállók partnert találhatnak, ha elég vállalkozó szelleműek.

BIKA
április 21.–május 20.
A megbízhatóság példaképe vagy. A születésnapod hónapjában a Vénusz és a Mars karon fog, és szép élményekkel ajándékoz meg. A szerelem is rád talál. Ha van már párod, a megszokottnál sokkal szenvedélyesebb, szerelmesebb napokat élsz át vele. Szerencsés lenne megszilárdítani a kapcsolatotokat…

IKREK
május 21.–június 21.
Figyelemre méltó ötleted támad a hónap elején. Aknázd ki a lehetőséget, ha egy idegen ország kultúrájával kerülhetsz kapcsolatba. A munkádban feszültség szövi át a hétköznapokat. Használd az empátiád, meglátod, mindenkivel szót értesz végül. A Merkúr és az Uránusz támogatja a dinamizmusodat.

RÁK
június 22.–július 22.
A kibontakozás hónapja jön. A Neptunusz segít a kreativitásod szélesítésében, a Merkúr felpörgeti a baráti kapcsolataidat, és óriási belső energiával tölt fel. A párkapcsolatodban egy félreértés következtében féltékeny lehetsz. Jobb lenne mindent őszintén tisztázni. Az anyagi helyzeted viszont javul.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A hivatásod kerül előtérbe. Ha eddig nem volt munkád, most megtalálhatod a legmegfelelőbbet. Szükséged lesz kitartásra, de ez most nem esik nehezedre. Olyan helyet és feladatokat keresel, ahol a szépérzék fontos kritérium. Sportolj rendszeresen. A Nap és a Vénusz is a Bika jegyében jár, felszaladhat pár pluszkiló.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Egy külföldi út okozhat izgalmat. Ne gondolj semmi rosszra, hiszen a jóleső izgatottság, a felkészülés jót tesz a hangulatodnak. Máskor precíz személyiséged mostanában jobban szeret lazítani, és egyre inkább keresed azokat a helyzeteket, ahol az érzelem az első, és az értelem csak a második helyet foglalja el.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Készülj fel rá, hogy egy perc üresjárat sem lesz az életedben. Fontos számodra, hogy mások felnézzenek rád, de az elismerés kivívásához nagyon sokat kell most dolgoznod. A csillagok májusban hatalmas adag szenvedélyt és energiát adnak. A munkahelyeden valakit vonzónak találsz, de légy inkább óvatos!

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Mindenben nem lehet igazad, ráadásul nem lehet ráerőszakolni a véleményed mindenkire. Ezt tudomásul kell venned. Ha most jobban alkalmazkodsz, sok kellemetlenséget kerülhetsz el. A párkapcsolatodban, a szerelmi életedben is túl idealisztikus vagy. Vigyázz, mert a kijózanító pillanat bármikor utolérhet.

NYILAS
november 23.–december 21.
Ha mostanában kerültél új munkahelyre, a május, a szépség és a szerelem hónapja csupa pozitív élménnyel ajándékoz meg. Szinte mámorosan végzed a teendőidet. A megfelelési vágy okoz ugyan egy kis izgalmat, de te annyira nyitott, optimista és kreatív vagy, hogy nincs előtted akadály. A párkapcsolatod is kedvezően alakul.

BAK
december 22.–január 20.
Ha szerelmes vagy, alaposan gondold át a párodról alkotott véleményedet. Különösen azok legyenek körültekintőek, akik együtt is élnek. A Merkúr most sok félreértést generál. Mások, különösen az önjelölt barátok, véleményével egyáltalán ne foglalkozz. Ebben a hónapban fontos, hogy megőrizd a higgadtságod.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Anyagilag teljesen helyrejössz. Olyan pénz áll a házhoz, amelyre már régen vársz, esetleg már le is mondtál róla. Még az is lehet, hogy nyersz valahol. Az önbizalmad is látványosan megnő. Egy kiküldetés izgalma felforgathatja körülötted az állóvizet. Új ismeretségek és új lehetőségek várnak.

HALAK
február 20.–március 20.
A jóindulatod nem ismer határokat. Most is sokat jótékonykodsz, segítesz, és ezzel önmagadnak is örömet szerzel. Közeli rokonaid olyasmire akarnak rávenni, ami neked kellemetlen. Nehezen szánod el magad, de meg kell tanulnod nemet mondani. Május elején igyekezz a párod kedvében járni.