Horoszkóp – szeptember 2–8.

2013. szeptember 05.
Heti horoszkóp.

KOS
Ne tévesszen meg a naptár. Beköszöntött a szeptember, de olyan lesz számodra, mint a legszebb tavaszi hónap. Kinyílsz, mint egy virág. Persze nem tagadhatod le lendületes, célratörő személyiséged, de most mást is megmutatsz magadból. Ilyen az, amikor egy nő vonzó és okos is. Munkában legfontosabb ezen a héten a precizitás.

BIKA
A pénz kerül fókuszba. Ha van gyermeked, az iskolakezdés miatt kell megnyitni a pénztárcádat. Mindenesetre, bármire költesz, biztos, hogy minőségi terméket választasz. A hét közepén szerencsésen tudod csatasorba állítani a barátokat, barátnőket. Kézzel fogható, hasznos segítséget nyújtanak.

IKREK
Van még néhány nap szabadságod? Ne gondolkozz! Vágj bele abba a váratlanul érkező, nagyon kedvezményes utazásba. Ha itthon maradsz, erősíts rá a hétvégére. A Vénusz, Hold kapcsolat mindent megtesz, hogy szép, vonzó, vidám legyél. Kicsit könnyelművé is válsz, de ez most nagyon jól áll neked.

RÁK
Tele vagy tervekkel. Jó ötleted támad pénz befektetéssel kapcsolatban, bár az összeg nem a tiéd. Annyira lelkes vagy, hogy nehéz neked ellentmondani. Ez a buzgalom átszövi az egész hetedet. Párkapcsolatban is bevezetsz néhány újítást. Egyes esetekben az újítás egy egészen új partner felbukkanásával is együtt járhat.

OROSZLÁN
A Hold a te jegyedben kezdi meg útját, így az átlagosnál is feldobottabb leszel. Lelkesen veted bele magad mindenbe. Melletted, nem lehet unatkozni, de nem is ez a célod. Kicsit erőszakos lehetsz, ha úgy érzed, hogy valaki sérti az érdekeidet. A hét közepén pénz áll a házhoz. Lehet, hogy egészen kicsi összeg, de azért jól jön.

SZŰZ
Ha éppen ezekben a napokban ünnepled a születésnapodat, a barátok meghívására legalkalmasabb a hét közepe. Akkor érzed magad felszabadultnak, gondtalannak. A hét végére, ha programot tervezel, inkább valamilyen intellektuális elfoglaltságban gondolkodj. Sporthoz, vagy kiránduláshoz semmi kedved nincs.

MÉRLEG
Hétfő reggel viszonylag hisztisen ébredsz, de amint találkozol a kollégákkal, elmúlik minden problémád. Tele vannak élményekkel és téged is fellelkesítenek. Egy, két napig nagyon elemedben érzed magad. Szellemileg és fizikailag is a topon vagy. A hét végére egyre szertelenebbé válsz.

SKORPIÓ
Növekszik az önbizalmad. Ez már másoknak is feltűnik. Munkádban szinte szárnyalsz. Lehet, hogy fülest kapsz egy előrelépési lehetőségről? Ha igen, akkor jelentkezz, és mutasd meg mit tudsz. Azt, hogy mit érsz, végre magad is elhiszed. Különösen a hét első fele kedvez a terveidnek. Ne lazsálj egy percet sem!

NYILAS
Te vagy a Zodiákus nagy utazója és egyben az egyik legjobb mesemondója is. Ezekben a napokban vélhetően egy hivatalos úton próbálod behálózni egy üzletfeledet, netán kollégádat. Mások számára talán nyomasztó, hogy szeptembert mutat a naptár, de számodra semmi nem jelenthet akadályt.

BAK
A hét közepe lehet számodra a csúcspont. Hivatásodban kinyílhatnak olyan kapuk, melyekre már régóta vársz. Fontos, hogy felvedd a tempót. Ha egy másik városban vagy egy idegen országban jársz, sokkal nyitottabb leszel, mint általában. Így nem kell sok, máris észreveszed az új lehetőségeket.

VÍZÖNTŐ
Párkapcsolatod területén várhatóak a legfontosabb események. Most végre valódi arcodat mutathatod. Barátságosnak, humánusnak ismernek, de azt kevesen gondolják, hogy ennyire szenvedélyes lehetsz. Előnyödre válik, hogy az érzelmekért felelős Hold átsétál egy temperamentumos állatövi jegyen.

HALAK
Munka szempontjából remek a heted. Kitűnő és újszerű ötleteid vannak. Ezeket jó lenne még most megvalósítani, mert hamarosan valaki ráteheti a kezét. Párkapcsolatban kisebb félreértés borzolhatja a kedélyeket. Párod azt hiszi, hogy kacérkodsz valakivel, de te ezt tagadod.