Horoszkóp – szeptember 9–15.

2013. szeptember 10.
Kevesebb izgalom, több laza pillanat várható ezen a héten.

KOS
Könnyedén veszed a hetet. Egyszerre remekelsz a hivatásodban, és ugyanolyan intenzitással végzed a házi munkát. Legelőnyösebbek ezek a napok azok számára, akik otthonról dolgoznak. Most nagyon könnyen elfogadtatod magad üzleti partnereiddel és általában a többi emberrel. Máskor igaz, hogy sarkos vagy kicsit, de most valamiért kenyérre lehet kenni.

BIKA
Kitör rajtad a birtoklási vágy. Nem tárgyakat és nem is pénzt akarsz a kezedbe kaparintani. A párod minden lépését szeretnéd ellenőrizni. Sajnos a hét így féltékenykedéssel indul, így elképzelhető, hogy vitával és gyanakvással képes leszel a legtürelmesebb partnert is kiborítani.

IKREK
Uralkodó bolygód, a Merkúr jegyet vált. Olyan pozíciót vesz fel, ahonnan kellemesen befolyásolja az érzelmi életed. Használd ki ezt a pozitív időszakot. A szerelemért felelős Vénusz néhány napig a vágyaidat növeli, de a hét második felére beerősít. Igazi szexuális kihívást tartogat.

RÁK
Optimista, gondtalan napok állnak előtted. Könnyedén ismerkedsz és a napi rutint is lazán veszed. Érdemes olyan dolgokba is belekezdened, amik, ugyan később kerülnének sorra, de most ebben a remek hangulatban megerőltetés nélkül tudod elvégezni. Spájzold el őket és vedd elő, amikor kell.

OROSZLÁN
Feltehetően az otthonoddal kapcsolatos kiadásaid lesznek. Inkább örömteli költségekkel kell azonban számolnod, mintsem hirtelen jött javítással. Az biztos, hogy eleinte nem nagyon akarsz kötélnek állni. Vitatod a kiadás jogosságát, de a hét közepe felmentést hoz. Fizetsz, és még örülsz is a kedvező árnak.

SZŰZ
A Nap még mindig a születési jegyedben jár, de ettől a héttől a túlzott szőrszálhasogatás helyett inkább a józan belátás és az erős kötelességtudat kerül a középpontba. Párkapcsolatban a legkisebb kihívást is óriásinak érzed. Hatalmas szexuális energiával és kedvvel éled meg a kapcsolatodat.

MÉRLEG
A gondolkodásért felelős Merkúr kedden belép a születési jegyedbe. Mások számára ez megkönnyebbülés, de neked bizony alaposan lelassíthatja a gondolkodásodat és reakciódat. A közlekedésben nagyon alaposan fontold meg, mit csinálsz. Ne rutinból vezess! A hétvége igazi kikapcsolódást, pihenést ígér.

SKORPIÓ
A héten a Zodiákus főszereplője lehetsz. A gyors mozgású Hold több, személyes életterületeden is végigvonul. Eleinte túlzott érzelmi reakciókat mutatsz, de hamarosan győz a józan ész és inkább a bölcs taktikázás vonz. Pénzügyeidet könnyelműen és túlzott optimizmussal kezeled, de egy baráti tanács visszaránt a földre.

NYILAS
Egy kis szerelmi kavarodás okozhat fejtörést, különösen, ha házas vagy és a tilosban jársz. Mondanom sem kell, hogy kivágod magad. Meggyőzően állítod, hogy amit láttak, az valójában délibáb volt. A hét második felében anyagi dolgok foglalkoztatnak, és egy új ötletedet szeretnéd kidolgozni.

BAK
Ismét csak arra tudunk figyelmeztetni, hogy vedd már lazán, lazábban, könnyedén végre az életet. Nem kell megfeledkezned a kötelességekről, de minden percet nem lehet munkával tölteni. A hét első napjai próbára tehetnek egy régi barátságot. Lehet, hogy ez nem is barátság, hanem szenvedély és szerelem?

VÍZÖNTŐ
A munkádra nagyon büszke vagy. Valóban, van olyan terület, ahol egyedülállót nyújtasz. Ennek ellenére engedd meg, hogy más is érvényesüljön. A főnökre nem érdemes féltékenynek lenni, képzeld magad az ő helyébe. A hét közepe sok pozitív eseményt, baráti beszélgetéseket, jó hangulatú estéket tartogat.

HALAK
Szerencsés helyzetben vagy, ha éppen mostanában van munka terén határidőd, esetleg pályázat leadási időpontja. Tudod, a legjobb múzsa mindig a határidő, de nem mindegy, milyen szellemi állapotban ér el ez a dátum. Neked ezek napok a legjobbat tartogatják. Megélénkül a fantáziád, és még a lehetetlen helyzetekben is állod a sarat.