Horoszkóp – szeptember 16–22.

2013. szeptember 16.
Ezen a héten mindenkit a megbízhatóság jellemez.

KOS
Iszonyatosan energikus vagy. Mindenre jut időd, és gondosan látod el a rád bízott feladatokat is. Ezen a héten sok rendhagyó baráti találkozód lesz: spontán és meglepő helyeken futtok össze. Kifejezetten alkalmas ez az időszak arra, hogy ilyenkor csevegjetek egy jót. Ha pedig már ilyen sok energiád van, kezdj el most újra sportolni.

BIKA
Elég kiszámíthatatlan vagy, ha munkáról van szó. Vagy halogatod a döntéseket vagy kapkodsz és bizonytalankodsz, ezért rossz döntést hozol. Szerencsére ez csak a hét elején nehezíti meg az életed. Aztán a magánélet veszi át a főszerepet, amelyet viszont a biztonság és a harmónia jellemez.

IKREK
Ha van jogi ügyed, esetleg olyan, amely az erkölcs, a jó hírnév kérdéskört érinti, most mindez érzékenyen érinthet. Mivel azonban klasszikusan merkúri ember vagy, nem kell félteni, megvéded magad. Mégpedig bravúros kommunikációd segítségével, ami példaértékű lehet mások számára. A hét végén már engedélyezz magadnak egy kis pihenést.

RÁK
Valószínűleg túlvállaltad magad. A hét első napjaiban komoly érzelmi feszültséggel kell számolnod. Gondold át, mik azok a dolgok, amelyek nélküled is működhetnek. Nagyon lelkiismeretes vagy, de ne ess túlzásokba. A minőségi munka persze fontos, de nem biztos, hogy ekkora áldozatot kell érte hoznod.

OROSZLÁN
Te vagy a Zodiákus egyik legjobb szervezője. Valószínűleg egy családi összejövetel okoz most fejtörést, de csak ideig, óráig. Nézz szét az újabb ismerőseid között, és biztosan megtalálod azt, aki megadja a kérdéseidre a választ. Jó, ha tudod azt is, hogy bármit tervezel a hét elején, az 100 százalékban megvalósul.

SZŰZ
Híresen megbízható vagy. A héten, ezzel a tulajdonságoddal még több elismerést söpörhetsz be. A munkában újdonságok és elég nagy pörgés várható. Párkapcsolati szinten viszont készülj a legjobbra. A csillagok vonzóvá, néha titokzatossá tesznek. Ha egyedülálló vagy, ez a szexis kisugárzás többek érdeklődését is felkeltheti.

MÉRLEG
Túl sokat foglakozol a környezetedben élők viselkedésével, véleményével, szerelmi kapcsolatban pedig a partnered túlzott önzése zavar. Nem érdemes bosszankodnod. Várj egy pár napot és elcsitulnak a kedélyek. Valószínű, hogy a kollégáid valami aprósággal lepnek meg, amitől teljesen meghatódsz.

SKORPIÓ
Fogadd meg, hogy munkát nem viszel haza. Te is azok közzé tartozol, akik nem szeretik a hiányosságokat, és akik számára első a kötelesség. Ezekben a napokban, még ha csak említést is teszel otthon a munkahelyedről, konfliktussal kell számolnod. Örülj annak, hogy a párkapcsolatod stabil, és gyönyörű terveket szövögettek.

NYILAS
Nem érdemes mindenre ugrani. Néhány napig feszültnek érzed magad, de gondolj azokra az eredményekre, amiket a hivatásodban elérsz, vagy hunyd be a szemed és idézz fel szép, nyári, nyaralási élményeket. A hét második felében a szerelem hozhat tüzes pillanatokat. Vita után jólesik kibékülni.

BAK
Extravagáns ötletekkel közelítesz a pénzhez. Nem hagyod magad eltántorítani akár kiadásról, akár bevételi lehetőségekről van szó. Azonban éppen a hét közepe hoz olyan pillanatokat, amikor érdemes lenne inkább átgondolni, hogy a vágyaid és a lehetőségeid mennyire állnak összhangban. A hétvégén már otthonodban ragadod magadhoz a kezdeményezést.

VÍZÖNTŐ
Egy Vízöntőt lehetetlen meggyőzni. Ezen a héten még a szokásosnál is igazabb a megállapítás. Olyan vagy, mint egy villám. Gyorsan, hatékonyan, és kiszámíthatatlanul cselekszel. A hét közepén megakad a szemed egy kollégán, és ő sem zárkózik el, ha flörtről van szó. Feldobott hangulatban zárod a heted.

HALAK
A hét nyertese vagy. A Hold és az uralkodó bolygód, vagyis a Neptunusz találkozik. Neked nem kell mást tenned, csak fogadni a bókokat és az elismeréseket. Önbizalom növelő napok következnek. Gazdálkodj jól a sok pozitív jelzéssel. Raktározd el őket, hogy a későbbiek során ezekből profitálj.