Horoszkóp – szeptember 23–29.

2013. szeptember 23.
A Nap a Mérleg jegyébe lép.

KOS
A Nap most éppen a születési jegyeddel szemközt jár. A figyelem a párkapcsolatodra irányul. Egy tüzes Kos minden szenvedélye a tiéd, ugyanakkor képes leszel engedelmes, kedves cicaként közeledni a párodhoz. Pénzügyekben a hét első két napja feszültséget hoz. Ennek ellenére segítséget nyújtasz annak, aki rászorul.

BIKA
Ugyancsak vissza kell fognod a lendületet. Érzelmileg csúcsra járatod magad. Féltékenységnek semmi helye nincs! Előfordulhat, hogy a párod csak próbára akar tenni, és ezért feszíti a húrt. Szerdától szinte kicserélődsz. A mozgást tartod a legfontosabbnak, és valószínűleg bérletet váltasz egy edzőterembe.

IKREK
Anyagi gondok nyomasztanak. Ülj le, számolj és oszd be újra a rendelkezésedre álló összeget. Feltehetően otthonodban, kazánnal, fűtéssel összefüggő kiadásod lehet. Melegre nem csak a testednek, de a lelkednek is szüksége van. Lehet, hogy nem azonnal, de mostanában komoly eséllyel találhatsz párt, ha egyedülálló vagy.

RÁK
Lehet, hogy hiába vársz valakitől visszajelzést. A hét elején többször is önmagadat vádolod egy kialakulni képtelen kapcsolat miatt. Ha van párod, vele nagyon erős érzelmek kötnek össze. Ennek ellenére néhány napig puskaporos lehet nálatok a hangulat. A szexualitás is egyre fontosabb számodra. Boldog akarsz lenni.

OROSZLÁN
Hivatásodban előtérbe kerül a biztonság kérdése. Remekül teljesítesz és a fejedbe vetted, hogy dicséretre, anyagi elismerésre is igényt tartasz. A főnököd értékeli a teljesítményed, így valószínűleg nyitott kapukat döngetsz.  Neki pont egy ilyen kreatív, melegszívű munkatársara van szüksége.

SZŰZ
Fantasztikus hatással vagy az ellenkező nemre. Azért nem árt az óvatosság. Egy hirtelen kialakuló kapcsolat magában hordozza a csalódás veszélyét. Szerdától minden energiáddal a hivatásod felé fordulsz. Munkahelyeden felpörögnek az események. Lazán és kreatív megoldásokkal veszed az akadályokat.

MÉRLEG
Ezzel a héttel megkezdődik születésnapod asztrológiai hónapja. Elsősorban az optimizmust és a segítőkészséget emelném ki, mint az időszak jellemzőjét. Könnyű lesz melletted élni, lakni vagy éppen dolgozni. Kivétel a péntek, amikor indokolatlan hangulatváltozások miatt jobb lenne kicsit visszavonulni, olvasgatni, relaxálni.

SKORPIÓ
A jegyedben járó Vénusz rövid kapcsolatba lép a Holddal. Érzelmi feszültség alakulhat ki. Magad sem tudod, mi a baj, de megpróbálsz a párodon fogást keresni. Igazán lehetnél bölcsebb. Minden apróságon fölösleges fennakadni. Meglátod, a hétvégére szent a béke. Egy, két nap kellemes környezetben nagyon jót tenne.

NYILAS
Élénk társadalmi, társasági élettel kell számolnod. Jólesik minden kikapcsolódás, hiszen a napi rutin most nagyon fáraszt. A kollégákat nem tartod eléggé megbízhatónak. A munkában többször is ellenőrzöd magadat és másokat is. A hét második felében felpezsdül a párkapcsolatod. Egy közös mozi igazán felvillanyoz.

BAK
Jó ideje érzed, hogy a szerelmed nem azt nyújtja, amire vágysz. Ez a hét, akár választóvonal is lehet. Neked nagy érzelmi biztonságra van szükséged, ő pedig inkább csak önmagával van elfoglalva. Meglepődsz, amikor érzelmi területen olyasvalakitől kapsz segítséget, akinek soha még nem nyitottad meg a szívedet.

VÍZÖNTŐ
Óriási elhatározáson töröd a fejed. Még a családalapítás is szóba jöhet, bár valószínűleg ez is csak egyike a gyakran váltakozó ideáidnak. Ötletekben, nálad soha nincs hiány. Kérlek, ha békét szeretnél otthon, kicsit vegyél vissza a munkahelyi lelkesedésből. Számold ki, mennyi időt töltesz munkával és mennyit a családoddal. Meglepődsz.

HALAK
Valakivel, a baráti körödből azonos érzelmi hullámhosszra kerülhetsz. Általában te vagy az, aki minden panaszkodót meghallgat. Most fordul a kocka. Te leszel az, aki kiönti a szívét. Ha házas vagy, és mindketten úgy gondoljátok, ezen a héten segítenek a csillagok, hogy ti is csatlakozzatok a babavárók táborához.