Horoszkóp – szeptember 30.–október 6.

2013. szeptember 30.
Úgy érzed, kifejezésre kell juttatnod az érzéseidet.

KOS
Fantasztikusan harmonizálnak természeteddel a heti bolygóhatások. Érdemes, ha nem is azonnal a falnak rohanni, de belevágni új dolgokba. Foglald el magad munkával, szórakozással, tervezz utazást, esetleg most újítsd fel a ruhatárad. Bármire koncentrálsz is, a párkapcsolatodat kezeld lazán, hagyd a maga útján haladni.

BIKA
Ha nem szólsz, senki nem tudja, mit gondolsz valójában. A hét elején a családod türelmét teszed próbára. Érdemes lenne köntörfalazás helyett inkább kimondani az igazságot. Több olyan helyzet adódik a hét során, amikor a kezedben a döntés joga és lehetősége. Hivatalos levelekre választ – lehetőleg – csak szerdán adj.

IKREK
Valószínűleg valamit jól elszúrtál a pároddal. Eltitkoltál dolgokat, amikre most fény derült. Az otthoni béke érdekében adj elfogadható magyarázatot, és ne próbáld elsimítani az ügyet. A hét végén együttérzésből fogsz vizsgázni. Légy nyugodt, jelest érdemelsz. Minden, békítést igénylő ügyben kitűnően taktikázol.

RÁK
Megleped a környezeted. Az nem kérdéses, hogy mint mindig, kedves vagy, de hogy ennyire szenvedélyes is tudsz lenni, ez egészen új mindenki számára. Jól jegyezd meg: az, amit most érzel és gondolsz a jövőben hasznodra lehet. A hét végén egy kis lámpaláz kerít hatalmába, de ez szükséges az alkotói folyamatokhoz.

OROSZLÁN
A Merkúr ezen a héten jegyet vált. Így nálad most a családi ügyek és azzal való foglalatosság kerül előtérbe. A jó szervezés most kevés. Hallgass a megérzéseidre is. Napokig a megszokottnál is nagyobb önbizalom jellemez. Ez idő alatt néhány embert, akaratod ellenére megsértesz. Egyelőre még nincs itt a békülés ideje.

SZŰZ
Feltehetően olyan párt választottál magadnak, akinek élénk a fantáziája, vagy művészi hajlam bujkál benne. Jelenleg ezzel nem sokra megy nálad. Te szigorúan és racionálisan kezeled a dolgokat, és ha magától nem veszi észre, akkor ezt el is mondod neki. A hét végén a havi pénzügyi helyzeteden egy kicsit idegeskedhetsz.

MÉRLEG
Ha éppen erre a hétre esik a születésnapod, jókora bulit rendezel. Pénzt is áldozol rá, de úgy érzed, megéri. Ráadásul most olyan optimista vagy, hogy még az sem zavar, ha teljesen kiüríted a kasszát. A kollégákat a bőkezűségeddel egészen elbűvölöd. Fantasztikusan népszerű vagy a munkahelyeden.

SKORPIÓ
Jól taktikázol. Mindig tudod kinek, mit és mikor mondj. Cselekvésben sem hagyatkozol a véletlenre. Hivatásod terén a hét első napjaiban egészen kimagasló teljesítményt nyújtasz. Egy vágyad is megvalósul, vagy legalábbiis már látod az ezzel kapcsolatban a megvalósulás lehetőségét.

NYILAS
Optimista leszel! Kitűnőek ezek az őszi napok, ha utazást tervezel, ha hivatali előrelépésen töröd a fejed, de ha a barátaidat szeretnéd látni, akkor is sikerrel jársz. Egy szerelmi kapcsolat is foglalkoztat, de ezzel bánj óvatosan. Előfordulhat, hogy inkább a vágy hajt csak, és semmi köze az egésznek a valósághoz.

BAK
A Merkúr heti jegyváltása rád gyakorolja a legnagyobb hatást. Több, korábban elfojtott érzés és gondolat is a felszínre kerül. Olyan, mintha egy gát szakadna át. Megőrzöd az intelligenciádat, de különösen szerelemben, barátságban végre eljön a pillanat, amikor, ha változtatni szeretnél, eredményes lehetsz.

VÍZÖNTŐ
Nagyon érzékeny vagy. Különösen a főnök bírálata esik rosszul. Lassan már az ellenségednek tekinted. Ne legyen ilyen változékony a hangulatod. Próbálj jobban alkalmazkodni az adott körülményekhez. Vedd figyelembe inkább a magadnak felállított mércét. Párkapcsolatban túl sokat dirigálsz.

HALAK
Uralkodó bolygód a Neptunusz és a jegyet váltó Merkúr most kedvező kapcsolatba kerül. Használd ki ennek előnyeit, azaz élj legnagyobb fegyvereddel, a kedvességgel. Eredményes lehetsz a munkában, kollégákkal és ne felejtsd, hogy a párkapcsolatban is milyen sokat ad a másik félnek egy szép szó.