Horoszkóp – október 7–13.

2013. október 07.
Függetlenségvágy, szenvedély és csípős humor jellemzi a hetedet.

KOS
Mozgalmas napok várnak rád. Érzelmi energiád kiapadhatatlan, új élményekkel gazdagodsz. Hétfőn, kedden próbáld a dolgokat távolabbról szemlélni. Emelkedj felül a problémákon. Ne makacsold meg magad, a spontaneitás javadra válik. Az apró részletek sem kerülik el a figyelmedet, így mindig egy lépéssel előrébb jársz.

BIKA
A dolgok mélyére akarsz látni. A párodhoz úgy ragaszkodsz, mint tulajdonhoz. Nehezen érted meg, hogy neki is lehetnek olyan gondolatai, amelyeket csak magának szeretne megtartani. Ne nyomozz utána, és ne gyárts indokolatlan elméleteket. A munkádban, ha ügyes vagy, plusz anyagi juttatásra számíthatsz.

IKREK
Úgy érzed, a munkahelyeden kihasználnak. Sokkal többet adsz magadból, mint amennyi fizetést kapsz mindezért. Egyre inkább azon töröd a fejed, milyen alternatív megoldást találhatnál. A magánéletedet tekintve járj most nyitott szemmel, mert melléd szegődik a szerencse. Ha egyedülálló vagy, most váratlanul felbukkanhat valaki.

RÁK
Idealizmusod határtalan. Elképzelhető, hogy beleszeretsz valakibe, aki távol él, vagy más módon elérhetetlen a számodra. Ez nem baj, mert imádsz ábrándozni, és még ezeket a pillanatokat is szépnek éled meg. A hét második felében egyre többször gondolsz arra, mit kellene tenned szakmai előrelépésed érdekében.

OROSZLÁN
Túlzottan irányítod a családodat. A hét elején egy őrmester is megirigyelné stílusodat. Szerdától azonban a figyelmed a szerelem irányába fordul. A Vénusz asztrológiai jegyet vált, és szinte tálcán kínálja a lehetőségeket számodra, ha kalandot, vagy flörtöt keresel. Nagy gondot fordítasz a külsődre.

SZŰZ
Különösen anyagi téren számíthatsz eseményekre. Megmozdul az állóvíz. Néhány fontos, új ismeretséget köthetsz, melyek hasznosak lehetnek számodra, és haszonnal is járnak. A munkádban sikeres leszel. A hét elején túlzásokba esel, és ezért elveszhetsz a részletekben, de aztán már sokkal többre értékeled a szabadidőt, mint a robotot.

MÉRLEG
Rád nem jellemző, hogy hirtelen beleugrassz valamibe. Most, azonban a Nap és Uránusz feszültséget teremtő kapcsolata hozhat néhány váratlan dolgot az életedbe. Többnyire kerülöd a döntéshelyzeteket. A hét elején mégis előfordulhat, hogy elhamarkodott lépésekkel vagy mondatokkal irányítod magadra a figyelmet.

SKORPIÓ
A Hold a te születési jegyedben indul a hét elején. Kiapadhatatlan érzelmi energiát ad. Lehet ez szerelem, szenvedély, de a te esetedben egy kis féltékenység is felütheti a fejét. Egy távoli, vagy korábbi kapcsolatodat egyre kedvezőbben ítéled meg. Lehet, hogy valóban így van, de ne felejtsd, a távolság mindent megszépít.

NYILAS
Kérlek, vigyázz a megjegyzéseidre. Társasági lény vagy, ráadásul jó a humorérzéked. Ezen a héten, mégis egy meggondolatlanul elejtett mondat lehet az, ami kellemetlen helyzetbe sodorhat. Baráti, ismeretségi körödben valaki sokkal érzékenyebb, mint amilyennek látszik. Ezért ezen a héten fékezd a nyelved.

BAK
Hivatás kérdésében ne hozz elhamarkodott döntést. Lehet, hogy a családod elégeli meg a sok munkát, vagy más kifogásuk van. Szeretnének több időt tölteni veled. A kollégáidhoz nem csak munka, hanem baráti kapcsolat is fűz. Ez a hét még egy flörtöt is tartogat. Jólesik egy kávé az új kollégával.

VÍZÖNTŐ
Mielőtt költekeznél, vagy bármibe pénzt fektetnél, fordulj szakemberhez. Ezekben a napokban felkereshetnek ügynökök, aki olyan árúra próbálnak rábeszélni, amire semmi szükséged nincsen. A munka terén kedvező a helyzet. Szeretnél a dolgok végére járni és mindent alaposan, megfontoltan elvégezni. Ez így is lesz.

HALAK
Érzelmileg szuper heted lesz. Végre semmi akadálya, hogy kibontakozz. Sokat álmodozol már egy gyerekről is. Végül is mi akadálya lehetne? A Vénusz a Nyilas jegyébe lép. Ezzel segíti a munkádat, amit egyre inkább a hivatásodnak érzel. A hét végén, ha barátokkal programra készülsz, inkább csendes helyet válasszatok.