Horoszkóp – október 14–20.

2013. október 15.
Egyszerre lehetsz lobbanékony és békülékeny is.

KOS
március 21.–április 20.
Igazán jó, a temperamentumoddal harmonizáló hangulatban telnek a napjaid. A hét második felében a Mars asztrológiai jegyet vált, így sokkal lobbanékonyabb, türelmetlenebb lehetsz. Nem bántasz meg persze senkit, de belül úgy érzed, rajtad kívül mindenki csiga tempóban halad.

BIKA
április 21.–május 20.
Végre eljött a te időd, legalábbis, ami a munkát illeti. Érzelmileg kötődsz a hivatásodhoz, így fontosak a körülmények is. Még akkor is, ha rövid ideje dolgozol csak ezen a helyen, elmondhatod, megismerted a kollégákat, és ők is elfogadtak, megszoktak téged. Párkapcsolatodban túljutottál egy félreértésekkel nehezített időszakon.

IKREK
május 21.–június 21.
Tölts minél több időt a szabadban. Szükséged van a friss levegőre. Egész héten fantasztikus a vonzerőd. Használd ki az ősz nyújtotta lehetőségeket. Puha, lágy szövésű ruhákkal, sálakkal emeld ki a szépségedet. Hétfőn, ha bárkinek e-mailt írsz, mielőtt elküldöd, gondosan olvasd át. A technika ördöge alaposan megtréfálhat.

RÁK
június 22.–július 22.
Könnyelműségre hajlamosítanak a heti bolygóállások. Költekezel, bár mielőtt kiadod a pénzt, biztos, hogy ideológiát is gyártasz hozzá. Ha mást nem, magadat biztosan meggyőzöd, hogy minden kiadott fillér jó helyre kerül. Egy érzelmi kérdés erősen foglalkoztat. A hét közepén szinte elgyengülsz, ha csak rágondolsz a nagy Ő-re.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Mindent csodálatosnak látsz. Úgy érzed, most valóban sikeres vagy. Igaz is, az elismerés ott kopogtat az ajtódon. Ebben a rózsás hangulatban semmi és senki nem ronthatja el a kedved. Az erőt adó Mars továbbra is a pártfogód. Ettől a héttől a pénzügyeidet igazgatja sikerrel.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Az újdonság varázsa kerít hatalmába. A Merkúr segítségével elmélyülhetsz minden izgalmas, új dologban. Időnként elővesz egy kis nosztalgia is. Régebbi párkapcsolatokban, ha volt is egy kis összezördülés, éppen ezekben a napokban tisztázzátok. Megismered, milyen a valódi, édes kibékülés.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Legfőbb erősséged a diplomáciai érzéked. Ezen a héten még az is lehet, hogy a főnököd kér meg, simíts el egy vitás kérdést. Ha anyagiakkal kerülsz kapcsolatba, ne szégyellj számolni és gondolkodni. Hódításban is jeleskedsz. Tudod, általában a születésnapja környékén mindenki a legjobb formáját hozza.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Kis idővel ezelőtt a szerelemért felelős Vénusz még a születési jegyedben járt. Mára már a pénzügyeidet szépíti, de ne aggódj, azért nem maradsz romantikus érzelmek nélkül. A Hold, heti útja során sokféle álmot, vágyat, plátói érzelmeket hoz. Ha gondolsz valakire, akit a munkád során ismertél meg, tudd, hogy ő is vágyik rád.

NYILAS
november 23.–december 21.
A mások számára türelmetlenséget gerjesztő Mars segítőtársadul szegődik. Hivatásod területérre lép. Erőt ad és lobbanékonyságot. A hét közepén támadó újszerű gondolataidat hozd mielőbb nyilvánosságra. A hét végén a dinamizmusé a főszerep. Menj kirándulni, sportolj, örülj a friss levegőnek és a mozgásnak!

BAK
december 22.–január 20.
A baráti körödben valaki állandóan pletykál. Ne hagyd, hogy a szózuhatag, ami ráadásul messze áll a jóindulattól, befolyásoljon. Ha fontos kérdésben kérik a véleményed, hagyatkozz a józan eszedre. Hivatásban, munkában jóval többet vállalsz a kelleténél. Ezért, fáradt lehetsz. A hét végével pihenő szakasz indul.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Szeretnél elmélyültebb munkát végezni, de feszült vagy. Gondolkodtál már azon, hogy valóban jó úton jársz? Tudom, aki a te jegyedben született, nehezen fogadja a kritikát és nehéz meggyőzni. A hét közepétől, ha nyitott vagy, találkozhatsz olyan lehetőségekkel, amik segíthetnek abban, hogy ellazulj, és egy kicsit kifújd magad.

HALAK
február 20.–március 20.
Ez a hét, számodra sokkal több nyugalmat hoz, mint másoknak. Kijelentésekben, ugyan könnyelmű lehetsz, de olyan kedvesen reagálsz, ha valaki számon kér, hogy senki nem haragszik meg a mulasztásért. Munkában kedvezően alakulnak a körülmények. Szépek, nyugodtak a hétköznapjaid.