Horoszkóp – október 21–27.

2013. október 21.
Keresed a kényelmet, de mindenben az első is akarsz lenni.

KOS
március 21.–április 20.
Ne stresszelj ! Fogadd meg, hogy ezen a héten elhiszed, neked is szükséged van kikapcsolódásra, pihenésre. Pénzről lehetőleg ne folytass vitát senkivel, mert bármit is mond, dühös leszel. Szerencsére a kezdeti feszültség a hét közepétől oldódik. Egészen megváltozol, kedves és előzékeny leszel.

BIKA
április 21.–május 20.
Fontosnak tartod az élvezeteket. Minden jöhet, ami a kellemes élet velejárója. Talán éppen ez motivál, amikor ezekben a napokban előbb költekezel, és csak aztán gondolkodsz. Egyre fontosabbá válnak az emberi kapcsolataid. Ismerkedsz, rád nem jellemző módon fecsegsz, és még jól is érzed magad.

IKREK
május 21.–június 21.
A Hold három napot tölt a születési jegyedben. Nem hosszú idő, de arra elég, hogy általa könnyedén vedd az akadályokat. Mire a környezeted felocsúdik, te már mesze jársz. A valóságban és a gondolataidban is szárnyalsz. A hétvégét töltsd családi körben. Kedves és gondoskodó éned kerül előtérbe.

RÁK
június 22.–július 22.
Észrevetted már, hogy reggelenként kicsit morgós a hangulatod? Viszont, ha eltelik negyed óra, máris kivirulsz. Ez természeted velejárója. Aki nem ismer, és csak ilyenkor találkozik veled, bizony nem érti meg a helyzetet. Képzeld, ilyen lesz az előtted álló hét is. Hétfőn kicsit hisztis, de a többi napokon egyre kedvesebb és szebb leszel.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Még mindig úgy gondolod, barátságokat pénzzel lehet szerezni? Ezt mutatja a heti pénzügyi mérleged. Nézz inkább tükörbe, és láthatod, ezzel a mosolygós, magából melegséget és jószívűséget árasztó lánnyal bárki, bármikor szívesen köt ismeretséget, vagy életre szóló barátságot. Minek költekezni?

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Sokat dolgozol. Néhány napig előtérbe kerül születési jegyed egyik sajátossága, az erős kritikai érzék. Alig tudod visszafogni magad, de nem is kell, mert a megfogalmazott kritika mégsem lesz sértő. Mérlegre teszed a szakmai előmenetelt, a jó kapcsolatot a kollégákkal és a főnökkel. Győz a békesség utáni vágy benned.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A hét fele még a születésnapod hónapjának bűvöletében telik. Minden intellektuális kihívás jól jön. Úgy érzed, szellemileg topon vagy. A Merkúr, Jupiter kapcsolat segíti a munkahelyi előmeneteled, és sokat javít a pénzügyeiden is. Azért ne bízd el magad: ahogy jön, úgy megy is a pénz.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Már hétfőn érzed, hogy közeledik a te időd. Egy minimális feszültség kialakulhat a párod és közted, de ez csak a türelmetlenséged miatt van így. Minden olyan esetben, amikor ékesszólásra, hitre, elszántságra lesz szükség, te megingathatatlan leszel. Csütörtöktől pedig már te vagy az ünnepelt. A Nap a Skorpió jegyébe lép.

NYILAS
november 23.–december 21.
Vágyakban, tervekben nincs hiány. Lehet, hogy a párod ennek nem örül. Képzeld magad a helyébe! Mit szólnál, ha naponta, vagy akár óránként más, és más ötlettel bombázna téged. Pedig te most épp ezt teszed. A hét első felében a legtöbb időt a barátnőiddel töltöd. A hét végére inkább érzelmes programokra vágysz.

BAK
december 22.–január 20.
Összezördülésre számíthatsz, ha féltékeny a partnered. Igazság szerint unod, hogy minden lépésed szemmel tartja. Lehet, hogy egy titkos szerelem is kibontakozóban van. Az energikus Mars és az érzelmeket felkavaró Neptunusz a kapcsolatok, különösképpen a külföldi kapcsolatok területét érinti. Hallgass a szívedre.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A hét legnagyobb nyertese leszel a szerelem terén. Igazából nem szokásod kimutatni az érzelmeket, most sem teszed. Rendkívül fejlett és jó kommunikációval hódítod meg azt, akit kell. A kiszemelted nem tudja, hogy ez csak fellángolás és játék. Egyelőre ő is nagyon jól szórakozik veled.

HALAK
február 20.–március 20.
Párkapcsolati feszültség, otthoni dolgok, egyedülállóknál pedig szerelmi kaland kavarhatja fel az állóvizet. A párkapcsolatodban sok türelemre lenne szükséged. Ne akarj mindig te érvényesülni. Otthon, a szokásosnál nagyobbra nyitod a szádat. Szerelemben pedig álmokat dédelgetsz, és nagyon várod a viszonzást.