Horoszkóp – október 28.–november 3.

2013. október 28.
Ezen a héten egyre céltudatosabb lehetsz.

KOS
március 21.–április 20.
Ez a hét nem alkalmas érzelmi kibontakozásra. Valószínűleg megint túlvállalod magad, és minden energiádat a hivatásod vagy egyéb, mások számára hasznos tevékenység köti le. Időnként sértődött is lehetsz. A munkádban, még ha aggódsz is, a legmagasabb színvonalon teljesítesz. A hét vége érdekes és pihentető lesz.

BIKA
április 21.–május 20.
Eleinte a családod, majd a hivatalos ügyek kötik le a figyelmedet. Jól ismered magad, így a következő lépés az önismeret fejlesztésben, hogy megtanuld kezelni a saját magadnak felállított csapdákat. Ne vedd annyira komolyan, ha a hivatal megkeres. Párkapcsolatban legyél laza és engedékeny. A féltékenység rossz tanácsadó.

IKREK
május 21.–június 21.
Megítélés kérdése, de valószínűleg a hónap egyik legjobb hete áll előtted. Optimista vagy és kreatív. A hét közepén hozott döntések vagy elhatározások hosszútávra kihatnak. Egy korábbi, talán örökséggel kapcsolatos kérdés is napirendre kerülhet. Általában minden, ami a más pénzével áll kapcsolatban, most fontos lehet.

RÁK
június 22.–július 22.
A Skorpió jegyében járó Nap az érzelmes, szenzitív személyiségedre lesz hatással. Felerősödnek a vágyaid, és egyértelművé válnak az érzéseid. Kérdés, persze, hogy ki a kiszemelt? Meglévő párkapcsolatban a hét közepe, friss vagy éppen bontakozó szerelemben inkább a hét vége hozhat eseményeket.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Ösztönösen elsőbbségre törsz. Egy percet sem gondolkodsz, ha vállalkozni vagy éppen másokon segítened kell. Egészen apró dolgokban érsz el sikereket, de azt is élvezed, ha valakinek átadhatod a helyed a buszon. Egyértelmű, hogy elemedben vagy. Ráadásul a pénz megszerzése, és elköltése sem okoz gondot.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A hét eleje káosszal indul. Jön azonban a felmentő sereg. Korrektséged és rendszereteted ellensúlyozza a hiányosságaidat. A kollégák, barátok most fontos szerepet kapnak. Segíthetnek is, vagy csak tanácsot adnak, de leginkább a vidámságuk az, ami feltölt. Ha ismerkedni vágysz, válaszd a vasárnapot.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Párkapcsolatban és minden más családi ügyben a hét közepe forrponttá válhat. Kinek, kinek habitusa és éppen napirenden levő dolgokban játszott szerepe szerint, de számot kell vetnie önmagával és a környezetével. Ezek a napok sok újdonságot, súrlódást, ugyanakkor megoldást is hoznak.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Nap már a te születési jegyedben jár. Ha éppen ezekben a napokban ünnepled a születésnapodat, a kollégák és barátok bőséges ellátásban részesülnek. Friss ismeretségeket kötsz, és élvezed az újdonság varázsát. Mostanában új tulajdonságokra is szert teszel. Elbűvölő vagy, kreatív, aktív és csak kicsit féltékeny.

NYILAS
november 23.–december 21.
Minden helyzet a te helyzeted. Így igaz, hidd el. Te vagy a hét legkönnyedebb, legoptimistább, legkedvesebb embere. A tudást, ezekben a napokban nem te szívod magadba, hanem te adod át másoknak. Ráadásul nagyon örülsz, hogy sokan figyelnek rád.

BAK
december 22.–január 20.
Alaptermészeted szerint kitűnően szervezel, és örömmel végzel kemény munkát, valamint kiemelkedő a céltudatod. A hét elején mindezekre a tulajdonságokra fokozottan szükséged lehet. Nagyon elfoglalt leszel. Két nap alatt, szinte egy hétre való feladat zúdul rád, de sikerrel megoldod.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A Skorpió jegyében járó Nap a hivatásodra irányítja a figyelmet. Eleinte inkább kérkedő lehetsz, de a hét közepén érkezhet egy hír, ami megváltoztatja az érzéseidet. Rád nem jellemző módon aggódsz, és szeretnél még jobb és jobb lenni. A munkahelyváltás, talán csak egy erős vágy, de akár valóra is válhat.

HALAK
február 20.–március 20.
Ezek a napok lehetőséget tartogatnak, ha szeretnéd végre valahogy megkülönböztetni magad másoktól. Nem kell mindenre bólogatni. Tűzz ki magad elé egy, legfeljebb kettő kisebb célt, és ezen a héten valósítsd meg. Ez a tapasztalat megmutatja, képes vagy kiállni a saját elképzeléseid mellett.