Horoszkóp – november 11–17.

2013. november 11.
Tervezz bátran, fáradozásaidat siker koronázza.

KOS
március 21.–április 20.
Te magad is érzed, milyen eltökélt vagy hetek óta. Most sem lesz másképp. Néhány napja, egy nehéz bolygókapcsolat miatt még úgy érezted, valami folyton akadályoz. Mára nyoma sincs a buktatóknak. Sokat és keményen dolgozol, a babérokat pedig azonnal learathatod.

BIKA
április 21.–május 20.
Bármi is a célod, vesd be a legszebb mosolyod. A kedvesség minden helyzeten átsegít. A hét első napjaiban hivatásod kerül a középpontba. Népszerű leszel, talán túlságosan is. Vigyázz, azt ne engedd, hogy mások helyett is neked kelljen dolgozni! Szerelemben, párkapcsolatban ragyogó időszak köszönt rád.

IKREK
május 21.–június 21.
Még mindig központi helyen áll az életedben a pénz. A hét elején felpörög a munkád. Elképzelhető, hogy szerződést kötsz valakivel, vagy új felkérésnek teszel eleget. Valójában minden napra azt írhatnánk: pozitív események várhatóak. Elismerik a teljesítményed, barátságos leszel és vidám.

RÁK
június 22.–július 22.
Egy Rák szülött alapvető tulajdonsága a védekezés, időnként a bizonytalanság. Ezen a héten félénkségnek nyoma sincs. Különösen akkor leszel határozott, ha érzelmi válaszút elé kerülsz. Legyél nyílt és céltudatos. Álmaid lovagja itt áll előtted, csak éppen meg kellene szólítanod. Egyre több pozitív visszajelzést kapsz.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Szerelem a munkahelyen? Egyáltalán nem lehetetlen. Egész héten a kihívásokat keresed. Éppen jókor jön egy kis flört. Az igazi kibontakozás inkább a hét második felére esik. Új elképzelések, ideák és elhatározások színesítik a napjaidat. Tervezz bátran, álmodj nagyokat, hidd el minden vágyad teljesül.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Használd ki a Mars és a Szaturnusz pozitív kapcsolatát. Céltudatossá, keménnyé tesz, ugyanakkor a születési jegyedre jellemző szőrszálhasogató aggodalmaskodás erejéből elvesz. Tervezz, gondolkodj, és nyugodt lehetsz, a végrehajtásban senki sem akadályoz. Otthonodban megértés, szerető légkör vesz körül.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Itt a lehetőség, hogy munkahelyet válts. Tartsd nyitva a szemed, érdeklődj és mérlegeld a helyzeteket. Annyira jók az égi konstellációk, hogy ezekben a napokban számodra nincs sem lehetetlen, sem rossz döntés. Legfeljebb lehet jó, jobb vagy éppen a legjobb. Unalmas, érdektelen napra ne számíts.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Lassan a Skorpió havának utolsó harmada következik. Egyre jobban mélyülnek az érzelmek, egyre fontosabb az intuíció. A Vénusz és Merkúr kedvező kapcsolata azt mondja, itt az ideje valami új dolognak. Fogadd el azt, amit az új szerelem kínál. Tedd ezt még akkor is, ha egy régi kapcsolatban ki kell mondani a nemet.

NYILAS
november 23.–december 21.
A korán sötétedő novemberi napok számodra olyanok, mint másnak a május. Szívesen fogadod az új hódolókat, sőt. Mindent megteszel annak érdekében, hogy magadra irányítsd a figyelmet. Érzelmileg a topon vagy. A Vénusz elfoglalta pozícióját a pénz területén: vége a spórolásnak.

BAK
december 22.–január 20.
Minden állatövi jegy másképpen reagál a bolygómozgásokra. Másoknál a Vénusz látogatása fergeteges szerelmet, könnyelműséget hoz. Nálad visszafogott, igazi szép érzésekkel jár. Nagyon sok jó élményben lesz részed. Különösen a hét második fele kedvez. Engedj a csábításnak.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Sokat kell áldoznod egy olyan ügyért, mely megmozgatja a fantáziádat. Néhány napig nosztalgikus hangulatba kerülsz. Eszedbe jut a gyermekkorod, esetleg egy osztálytalálkozó hoz elő rég elfeledett emlékeket. Te, akit nehéz meghatni, most még könnyekre is fakadhatsz.

HALAK
február 20.–március 20.
A Hold mozgása hatással lesz az érzékenységedre. Elképzelhető, hogy régebbi dolgok megkívánják, hogy újra foglalkozz velük. Igyekezz minél több ötlettel színesíteni a mindennapjaidat, és a múlt helyett inkább a jövő felé tekints. Ezen a héten érzékeny lehet a gyomrod.