Horoszkóp – november 18–24.

2013. november 18.
Egyre érdeklődőbb, nyitottabb és optimistább vagy.

KOS
március 21.–április 20.
Az optimizmus egészen addig hajt, míg végül a főnöködnél is okosabbnak képzeled magad. Ezen a területen inkább húzd be a féket. Nem érdemes túlfeszíteni a húrt. Ha otthonról dolgozol, egyre több a felkérésed, de jól bírod energiával. A pénzzel bánj óvatosabban. Jelenleg ami bejön, szinte azonnal a kiadási oldalra kerül.

BIKA
április 21.–május 20.
Ügyesen forgatod a szavakat, és ugyanilyen sikerrel bánsz a pénzzel is. Szerencsésen alakulnak az emberi kapcsolataid. Könnyen lehet, hogy van valaki a szélesebb baráti körödben, aki szívesen közeledne hozzád. Amíg ártatlan flört, addig nincs baj. Ellenkező esetben azonban jobb, ha átgondolod a dolgot.

IKREK
május 21.–június 21.
Formában vagy. Könnyed vagy, és annyit fecsegsz, hogy csoda, ha valaki szóhoz jut melletted. Munkában, különösen a hét elején inkább a könnyebb utat választod. A legtöbb nehéz, vagy időigényes feladatot elblicceled. Ez a hét is szerencsés az anyagiak területén. Sokkal több a bevételed, mint a kiadásod.

RÁK
június 22.–július 22.
Érzelmileg nagyon fontos napok várnak. Ha egyedülálló vagy, esetleg nem túl komoly a jelenlegi kapcsolatod, lehetőséged nyílik összejönni azzal, aki valóban megbecsül, és a társad lehet. Egy kicsit legyél nyitottabb, bár ez egy olyan helyzet, ahol nem a szavakra, sokkal inkább kisugárzásra, gesztusokra lesz szükséged.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A barátok nem csak akkor jók, amikor neked van rájuk szükséged. Itt az idő, hogy te is segítséget nyújts. Kerüld a legegyszerűbb módot, azaz a pénzt. Legtöbbet akkor teheted, ha egy-egy órára leültök, és engeded, hogy elmondják, ami a szívüket nyomja. Egy ilyen beszélgetős délután neked is lelki megújulást hoz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Kitűnő bolygókapcsolat ad egész hétre energiát. Kezdeményezel, bátor vagy és nyitott az újdonságokra. Fontos, hogy élj azokkal a lehetőségekkel, ahol ismerkedhetsz, szakmai, emberi kapcsolataidat bővítheted. Párkapcsolatban kerülöd a konfliktusokat. Ezen a héten minden hibát elnézel a párodnak.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Most különös figyelemmel kezeled a pénzügyeidet. Van bevételed, de van kiadásod is. Nagy kihívás, hogy a két oldal között megteremtsd az egyensúlyt. Lehetőséged adódik takarékoskodni. Most van miből félre tenned. Pároddal feszültség alakulhat ki. Ne legyél kezdeményező, válaszd az elfogadó szerepét.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Nap még egy rövid ideig a születési jegyedben jár. A hét végére azonban átlép a Nyilas jegyébe. Megváltoznak a súlypontok a mindennapjaidban. A pénz kerül a figyelem középpontjába. Keresel éppen eleget, de annyira jó hangulatban leszel, hogy a legkisebb összeget is kiemelkedő juttatásnak tekinted.

NYILAS
november 23.–december 21.
A hét végétől a Nap a te születési jegyedbe lép. Addig azonban még néhány, régebbi ügyedet is rendezned kell. Különösen figyelj egy elhúzódó érzelmi ügyre. Stabil párkapcsolatban élők számára nyugalmas, békés napok jönnek. Az egyedülállók egy hirtelen ötlettől vezérelve buliba indulnak.

BAK
december 22.–január 20.
Különleges érzelmi élményben lehet részed. Nem csak egy hétig, hanem hosszú ideig tarthat az a szenvedély, ami mostanában van kialakulóban. Lehet, hogy már érzed, csak éppen zárkózott természeted nem engedi a felszínre törni. Egy régi vágyad is teljesülhet. Minden területen népszerű leszel.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Mozgás érezhető a munkahelyeden. Lehet, hogy új kolléga érkezik, de az is lehet, hogy éppen te szeretnél egy másik cégnél bemutatkozni. Túl sokat senkinek ne árulj el magadról, kizárólag a szakmai kérdésekre szorítkozz. A hét elején egy érzelmi kérdés nagyon érzékenyen érint. Nem vagy féltékeny, csak a hiúságod munkálkodik.

HALAK
február 20.–március 20.
Minden konfliktust elkerülsz. Bármit kér a családod, teljesíted. Nagyon jó a hangulatod, és ez kedvezően hat a párkapcsolatodra is. Sikerült fejlesztened az önismereted, így most sokkal derűsebben szemléled az eseményeket. Sokat dolgozol. Elképzelhető, hogy még haza is viszel a munkából. A hét végén azért pihenj!