Horoszkóp – november 25.–december 1.

2013. november 25.
Több jóindulatú bolygó kapcsolata sikert hozhat, de tenned is kell érte.

KOS
március 21.–április 20.
A Nap a Nyilas jegyébe lépett. Számodra kedvező pozíció, hiszen egy azonos elemű jegyből sugározza rád jótékony hatását. Újra optimista vagy, az akadályokat észre sem veszed. A gondolataid felpörögnek, így bármilyen megmérettetésen sikerrel túljutsz. Ha állásinterjút hoz a hét, add bátran önmagadat.

BIKA
április 21.–május 20.
Legtöbb esemény a párkapcsolatodban várható. A Vénusz a Bak jegyéből figyeli, hogy mit csinálsz. Néha felhőtlenül boldog vagy, máskor elégedetlen. Ennek oka, hogy túl nagyok az elvárásaid, és erős benned a birtoklási vágy. Törekedj rá, hogy hangot is adj az érzéseidnek. Egy jó mondat, a jó helyen, a jó időben csodát tehet.

IKREK
május 21.–június 21.
Szerencsésen alakulnak a pénzügyeid. Máskor is előfordult, hogy az év vége felé haladva növekedtek a bevételeid, de azokat általában hamar elköltötted. Fogadd meg, hogy ezen a héten csak indokolt esetben költekezel. A befolyó összegből pedig inkább képezz tartalékot. A bolygók segítenek, de csak ha együttműködsz velük.

RÁK
június 22.–július 22.
A Mars és a Jupiter kapcsolata igazán jó lehetőségeket tartogat számodra. Legyél nyitott, kreatív és hidd el, nagy dolgokra vagy hivatott. Ne szabadkozz, ha felkérést kapsz, még akkor sem, ha olyan dologról van szó, amit eddig soha nem csináltál. Annyira kedvezőek a konstellációk, hogy nem engedheted meg magadnak a kitérőket.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Hatalmas önbizalmad miatt tévedhetetlennek gondolod magad. Az élet számos területén, valóban első osztályú, amit nyújtasz. A szerelemben azonban mostanában jobb, ha megfontolod a lépéseidet. A Nap, Neptunusz erős kapcsolata önáltatásra hajlamosít. Kevés, ha te szemelsz ki valakit. Fogadókészség is kellene.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Legnagyobb eredményeid ezen a héten a barátságok területén lehetnek. Jól kommunikálsz és az általános félénkséggel most nem nehezíted a napjaidat. Barátságban, szerelemben a pozitív gondolkodás sokat segít a dolgok megítélésében. Ha házas vagy, fordíts több figyelmet a párod vágyaira.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Munkádban sikerek várnak, de vigyázz, hogy a sok kedvező esemény ne árnyékolja be a családi kapcsolataidat, otthoni dolgaidat. Te az egyensúlyteremtés mestere vagy. Ezekben a napokban is támaszkodj a diplomáciai érzékedre. Sokkal jobban alakul minden, ha többeknek is örömet szerzel.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Mélyen érző, gondolkodó személyiséged újabb színekkel gazdagodik. A születési jegyedben járó Szaturnusz józanságot ad, ugyanakkor a Merkúr, Vénusz kapcsolat még inkább felkorbácsolja a szenvedélyed. Alkotó munkához mindez nagyon előnyös, a személyes életedben elgondolkodtat, és felszabadulttá tehet.

NYILAS
november 23.–december 21.
A Nap elérkezett a születési jegyedbe. Egyre jobban vágysz az elismerésre, de egy darabig légy óvatos, mert a Nap, Neptunusz helyzete megtréfálhat. Olyasmit is elhiszel, ami a valóságban nincs. Tartsd távol magad a hízelgőktől. A pénzügyeid kedvezően alakulnak, szerelemben is vár néhány izgalmas pillanat.

BAK
december 22.–január 20.
Ne érezd magad elveszettnek. Eleinte a pesszimista éned kerül előtérbe, de ha engeded, hogy az események elsodorjanak, hamarosan értékes érzelmekbe, kedvező lehetőségekbe botlasz. Használd ki a Vénusz, Jupiter kapcsolat adta előnyöket. Szép vagy és vonzó. Ezt a másik nem is észreveszi.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Ez, a karácsonyhoz közeledő időszak felbátorítja a rokonaidat, hogy kölcsönkérjenek tőled. Szociálisan érzékeny személyiséged nem engedi, hogy mások nehéz helyzetbe kerüljenek. Hivatásodban egyre több elismerést kapsz, bár te nem pont erre vágytál. Tervezz apró lépésekben, és az apró sikereket is örömmel vedd.

HALAK
február 20.–március 20.
Óriási lendülettel dolgozol. Szinte észre sem veszed, hogy a huszonnégy óra nagyobbik hányadát a munkahelyeden töltöd. Érdemes lenne egy kicsit magadra is figyelmet fordítani. Gondolj a párodra, vagy ha egyedül élsz, légy nyitott és befogadó, ha valaki közeledni próbál.