Horoszkóp – december 2–8.

2013. december 02.
Ezen a héten lelkes és szeszélyes lehetsz.

KOS
március 21.–április 20.
Az első adventi héten kifogyhatatlan az energiád. Néha azt mondod, hogy elég, de valójában alig várod a következő kihívást. Legjobban akkor érzed magad, ha döntéshozóként van rád szükség. Igazságos vagy és a jövőd tekintetében derűlátó. Anyagilag sem rossz a helyzet, hiszen korábbi munkák után most érkezik a fizetség.

BIKA
április 21.–május 20.
A munka sok, és te a megterhelésekre igen érzékenyen reagálsz. Számodra a hétfő igazi hét kezdet: többen is megkeresnek és tekintet nélkül rád zúdítják a gondjaikat. Úgy érzed, jó lenne egy kis szabadság. A hét második felére vége a megpróbáltatásoknak. Nyugodtan és higgadtan telnek a napjaid.

IKREK
május 21.–június 21.
Az izgalmak hete következik. Különösen a magánéleted vehet különleges fordulatot. Ha egyedülálló vagy, egy munkahelyi románc pezsdíti fel az életed. A párkapcsolatban élők most legfőképp társuk igényeire figyelnek, sőt még néhány meglepő ötlettel is előállnak, ami nem csak csodálkozást, de örömet is okoz.

RÁK
június 22.–július 22.
Egy titokzatos érzés nem hagy nyugodni. Különleges dologba vágod a fejszéd. Az adventi hangulat számodra több mint fahéjas illat és csillogó gyertyák. Érzelmi életedben komoly változás körvonalazódik. A te születési jegyed nem harsány és nem követelődző, de azért amit akar, azt biztos, hogy eléri.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Te már a nyakadba veszed a várost, és karácsonyi ajándékok után kutatsz. Okosan tervezel, lelkesen szervezel. Legjobb, ha a kollégák téged kérnek fel a karácsonyi parti megszervezésére is. Nagyvonalúságod és kreativitásod szárnyakat kap. A hét végére azonban elfáradsz, és csak egy kis lustálkodásra vágysz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Csupa pozitívumot hordoz a hét. Telve energiával, lazább vagy a megszokottnál. Élvezed a társaságot, és keresed a kihívásokat. Otthoni dolgokkal kapcsolatban régen nem tapasztalt optimizmus hat át. Egyéni elképzeléseidet azonban egyelőre inkább csak fejben színezgesd, és a megvalósítást hagyd későbbre.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Az igazán jó hangulat oka valószínűleg a pénz körül keresendő. Pedig nem gazdálkodsz valami jól, az viszont igaz, hogy minden napra jut egy kis luxus. Imádod a barátaidat, élvezed, ha velük töltheted a szabadidőd. Jól alakul minden a hivatásod terén is, de azért ne bízd el magad.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Te igazán a dolgok mélyére szeretnél látni. Most, amikor a munka frontján minden a legnagyobb rendben, végre jut időd, hogy a gondolataidba mélyedj. Egy-egy téli este alkalmas a számvetésre, és arra is, hogy észrevedd, és komolyan megfontold azt az érzést, ami egyre jobban körvonalazódik benned.

NYILAS
november 23.–december 21.
A Nap a te születési jegyedben halad. Ezen a héten a megszokottnál is optimistább leszel, egyben felelőtlenné is tesz. Könnyelmű ígéretekkel csábítod az ellenkező nemet. Egy darabig lehet szórakozni, de vigyázz, nehogy valaki túl komolyan vegye azt, amit te játéknak gondolsz. A hét vége rendkívül ígéretesnek látszik.

BAK
december 22.–január 20.
Belső kisugárzásod erős: hódítasz és téged is ostromolnak. Izgalmas, ha valaki olyan titokzatosan, sokat sejtetően tud nézni, mint te. Felbukkanhat egy jelentős támogatód, jóakaród is. Nem kell szégyenkezned, ha konkrét kérdésre konkrét választ vár. Hinned kell magadban, és ebben most a csillagok sokat segítenek.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Álmok és célok, vagy talán változik a sorrend és előbb a cél, utána az álom következik. Ezen a héten úgy érzed, semmi nem lehetetlen. Talán kisebb jutalmat is kapsz, vagy ha már megkaptad, akkor éppen most élvezed áldásos hatását. Kitűnően használod és élsz a barátságok adta lehetőségekkel.

HALAK
február 20.–március 20.
Most, igazán biztos lehetsz abban, hogy nem dolgozol hiába. A felettesed előtt is bizonyíthatod a rátermettséged, ő pedig a jóindulatát mutatja feléd. Ez a jóindulat akár pénzben is mérhető. Mindenesetre néhány napig eszedbe sem jut az anyagiak miatt panaszkodni. A hét végén menj ki a szabadba és élvezd a friss levegőt.