Horoszkóp – december 9–15.

2013. december 09.
A Jupiter és Szaturnusz kedvező kapcsolata kiegyensúlyozottságot ad.

KOS
március 21.–április 20.
Ezen a héten a párkapcsolatodra fókuszálsz. Időnként nagyon boldog vagy, máskor inkább idegesít a párod. Legjobb, ha adsz magadnak néhány olyan órát, amikor kizárólag magaddal foglalkozol. Te, aki tüzes jegyben születtél, nagyon nehezen ismered el, hogy a legjobb út mindig a középút.

BIKA
április 21.–május 20.
Téged nagyon nehéz felhúzni, de ha valakinek ez mégis sikerül, akkor ott kő, kövön nem marad. A hét első napjaiban a legkisebb érzelmi kihívásra is drasztikusan reagálsz. Szerencsére a párkapcsolatod felhőtlen, így adott a legfontosabb, azaz a stabil háttér. A többivel pedig ne is törődj. A pletykákkal pláne ne foglalkozz!

IKREK
május 21.–június 21.
Igazán kihasználod minden napodat. Elsősorban a baráti társaságot keresed, de bármilyen üzleti vacsora, találkozó számításba jöhet most nálad. Igazi merkúri lány vagy, aki most különösen vágyik szabadságra és a függetlenségre, és arra is, hogy minden szempár rátapadjon.

RÁK
június 22.–július 22.
A kiegyensúlyozottság nagy ajándék. Jelenleg a szerelem az, ahol ezt a leginkább átélheted. Talán furcsán hangzik, ez az ígéret, hiszen általában a gyakori hangulatváltozások jellemeznek amúgy. Hidd el a két sorsbolygó most neked kedvez. Hivatásodban mindent elkövetsz, hogy különbözz és kiemelkedj.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A te jegyedben született akár arra is képes, hogy magába a szerelembe szeressen bele. Fergeteges hangulatban vagy. Számodra a legfontosabb, hogy állandóan a csúcson érezhesd magad. Hódítasz és téged is ostromolnak. Nagyon erős a kisugárzásod, különösen a hét második felében leszel aktív.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Jó, ha előrelátóan már most leszervezed a karácsonyi találkozókat. Amilyen precíz vagy, biztosan akad egy listád, hogy kinek írsz e-mailt, kinek telefonálsz, és kik azok a szerencsések, akikkel személyesen is találkozol az ünnepek előtt. Szerelemről visszafogottan nyilatkozol. Különösen akkor, ha még új keletű a kapcsolat.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A Mars ezen a héten a születési jegyedbe lép. Az asztrológia úgy tartja, itt nem érzi jól magát. Ennek ellenére sok erőt ad majd, néha mégis úgy érzed, eleged van mindenből. Koncentrálj a pozitívumokra. Ilyen például az is, hogy bőven van pénzed. Tehát, van miből költened. Ezt meg is teszed.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Néhány hét van már csak az évből. Ha most készítesz számvetést, láthatod, sokkal több sort írhatsz a pozitív oldalra, mint a negatívakhoz. Anyagilag, most biztos, hogy nagyon kiegyensúlyozott az életed. A legérdekesebb, hogy egyre jobban érzed annak az új érzelemnek, szerelemnek a vonzását, amely mostanában alakul.

NYILAS
november 23.–december 21.
Az átlagosnál izgágább leszel. Szinte minden nap megköveteled magadnak a szabadságot. Mindegy, hogy a munkából vagy éppen a párkapcsolatodból van eleged, legfontosabb, hogy sok időt fordíthass magadra. A hét elején egy otthoni dolog miatt nyugtalanabb lehetsz, de megoldod a kérdést.

BAK
december 22.–január 20.
Egy barátnőd olyan ajándékkal lep meg, amely könnyeket csal a szemedbe. Ezeket gyorsan letörlöd, elrejted, de a fantasztikus meglepetés és az érzés megmarad. Ritka pillanat, amikor a te, szilárd születési jegyed ilyen gyengeséget megenged magának. Általánosságban zökkenőmentesen és nagyon kellemesen telnek a napjaid.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Legnagyobb sikereket és legkellemesebb eseményeket a munka, hivatás tartogatja számodra. Jobb is, ha elmerülsz benne, és nem foglalkozol sem pénzzel, sem rokonokkal, sem pedig más kellemetlen kérdésekkel. Ilyenkor, karácsony előtt általában beindul a nyüzsgés. Előkerülnek azok, akik szívességre vágynak.

HALAK
február 20.–március 20.
Nálad nem szokatlan, hogy minden cselekedeted érzelmi töltettel bír. A hét első felében te lehetsz a legönzetlenebb barát és a legnagyobb segítő. A hét végére időzítheted azoknak a barátoknak meghívását, aki kicsit távolabb laknak tőled. Egy finom ebéd, vagy vacsora elkészítése és a vendéglátás örömmel tölt el.